Adem Kazıl Oluşturma zamanı: Temmuz 24, 2016 Raporla Share Oluşturma zamanı: Temmuz 24, 2016 Arkadaşlar Kairos planet Hakkı'nda bilgisi olan varmı bilgisayarınızı günde 10 saat açık bırakıyorsunuz en üst paket 8500 tl bir yıl sonraki kazanımı 21000 tl gibi çevremde yapanlar ve kazananlar var ama ben ikna olamıyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2016 Saadet zinciri hocam uzak durun. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2016 2 saat önce, Adem Kazıl said: Arkadaşlar Kairos planet Hakkı'nda bilgisi olan varmı bilgisayarınızı günde 10 saat açık bırakıyorsunuz en üst paket 8500 tl bir yıl sonraki kazanımı 21000 tl gibi çevremde yapanlar ve kazananlar var ama ben ikna olamıyorum. Geçen haftaydı sanırım, dolandırıcılık masası soruşturma açmış şikayet üzerine, gazetede okudum. Uzak dur derim Adem... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Adem Kazıl Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2016 18 dakika önce, Gürkan Çakıroğlu said: Geçen haftaydı sanırım, dolandırıcılık masası soruşturma açmış şikayet üzerine, gazetede okudum. Uzak dur derim Adem... Aklıma yatmıyordu zaten bukadar kolay para kazanmak mantıklı gelmemişti bilgi için teşekkürler uzak kalınması gereken bir durum anladığım. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap