Selçuk GÜLTEKİN Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2016 Sanırım tamamen duygusal karoser tercihim belki de gereksiz bir davranıştı bunu kabul edebilirim. İş gereği genelde Konyadayım ve yarın da gidiyorum orada varmış test edeceğim.Dizel biraz daha uygun olsaydı hiç alternatif araçlara bile yönelmeyecektim.Seviyorum Ford'u.Umarım sınırları zorlayarakta olsa dizelini alabilirim. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Selçuk GÜLTEKİN Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2016 Test ettim,dizeline ve mavi renk olanına karar verdim.Bugün yarın alıyordum işten çıkartıldım.Herhangi bir gerekçe olmadan,üstelik her ay-her yıl en iyi personel seçilmeme rağmen sadece beni çıkarttılar.Tazminatımı da aldım ama uzun bir süre iş bulamazsam diye üzülerek erteledim abiler arabayı almayı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2016 4 dakika önce, Selçuk GÜLTEKİN yazdı: işten çıkartıldım Geçmiş olsun, her işte bir hayır vardır diye düşünmek lazım. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2016 2 saat önce, Selçuk GÜLTEKİN yazdı: Test ettim,dizeline ve mavi renk olanına karar verdim.Bugün yarın alıyordum işten çıkartıldım.Herhangi bir gerekçe olmadan,üstelik her ay-her yıl en iyi personel seçilmeme rağmen sadece beni çıkarttılar.Tazminatımı da aldım ama uzun bir süre iş bulamazsam diye üzülerek erteledim abiler arabayı almayı. Belki bilmiyorsundur diye bir not iliştirmek istedim buraya. Eğer iş yerin 30 kişiden fazla çalışana sahipse ve sen haksız bir şekilde işten çıkartıldığını düşünüyorsan herhangi bir fesih sözleşmesine imza atmadan önce noterden ihtar çekip cevaba göre işe iade davası açabilirsin. Bu tip mahkemeler uzun sürse de çoğunlukla işten haksız çıkartılan çalışanın lehine sonuçlanır. İşveren duruma göre 4 bürüt + 4 net maaş çalışana ceza ödemek ile cezalandırılır ve çalışan işine geri döner. Eni sonu tatsız bir olay ama, geçmiş olsun. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2016 Geçmiş olsun, umarım herşey yoluna girer, 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2016 Geçmiş olsun [emoji17] 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2016 11 saat önce, Selçuk GÜLTEKİN yazdı: Bugün yarın alıyordum işten çıkartıldım geçmiş olsun inş kısa zamanda bulabilirsiniz 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Selçuk GÜLTEKİN Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2016 Çok teşekkürler abilerim ve arkadaşlar.Çok incesiniz. Yasal haklarım veyahut yapmam gerekenler için yukarıda mesajıyla uyaran Servet abiye teşekkür ediyorum.Konuyla ilgili,olayı hazmettikten sonra girişimlerim olacak. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Selçuk GÜLTEKİN Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2016 Selamlar arkadaşlar,abiler.Yeni bir iş ve mesleğimle alakası olmayan bir sektör.Çalışmaya başlayınca,kaldığım yerden devam etmeye de başladım.Bu konuyla alakalı olarak sormak istediğim,focus için aralık ayını beklersem daha iyi bir kampanya denk gelir mi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2016 14 dakika önce, Selçuk GÜLTEKİN yazdı: Selamlar arkadaşlar,abiler.Yeni bir iş ve mesleğimle alakası olmayan bir sektör.Çalışmaya başlayınca,kaldığım yerden devam etmeye de başladım.Bu konuyla alakalı olarak sormak istediğim,focus için aralık ayını beklersem daha iyi bir kampanya denk gelir mi? Hocam bu bilgiyi ancak sızıncı şeylerle bilirsek bilebiliriz. Elde kalan mal ile orantılıdır kampanya. Her sene aynı şartlar olacak diye bir şart yok. Son 2 aydır zaten kampanya mevcut. 2017 yılında, 2016 modellerde (kaldıysa) indirim olur ama o kesin. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Selçuk GÜLTEKİN Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2016 "2017 yılında, 2016 modellerde (kaldıysa) indirim olur ama o kesin. " Bunu birkaç bayii söyledi.Hatta birisi kesin kalır 2016 model dedi.Peki 2016 model almayı mantıklı buluyor musunuz? Alınır mı? 5/6 yıl kullanmayı planlıyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2016 2 dakika önce, Selçuk GÜLTEKİN yazdı: "2017 yılında, 2016 modellerde (kaldıysa) indirim olur ama o kesin. " Bunu birkaç bayii söyledi.Hatta birisi kesin kalır 2016 model dedi.Peki 2016 model almayı mantıklı buluyor musunuz? Alınır mı? 5/6 yıl kullanmayı planlıyorum. 2017 modelin donanımı ve fiyatı açıklanınca siz karşılaştırıp karar verirsiniz artık. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih O. Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2016 (düzenlendi) 12 dakika önce, Selçuk GÜLTEKİN yazdı: "2017 yılında, 2016 modellerde (kaldıysa) indirim olur ama o kesin. " Bunu birkaç bayii söyledi.Hatta birisi kesin kalır 2016 model dedi.Peki 2016 model almayı mantıklı buluyor musunuz? Alınır mı? 5/6 yıl kullanmayı planlıyorum. Fiyat makulse alınabilir elbette niye alınmasın. Karpuz değil bu sonuçta bekleyince bozulsun. Trafiğe çıkış tarihi de 2017 olacak sonuçta. Ekim 19, 2016 Semih O. tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2016 Selçuk burada en güzeli kısa sürede iş bulman, başarılar '16 model mis gibi alınır, keyifle kullanılır ?? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Demir Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2016 biz aldık zamanında 1 ayla araba 1 yıl eskiyor, ama satarken bir bilene, biniciye satarsan sıkıntı olmaz hele 5-6 yıl binilecekse Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap