Volkan Ö. Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2016 biz aldık zamanında 1 ayla araba 1 yıl eskiyor, ama satarken bir bilene, biniciye satarsan sıkıntı olmaz hele 5-6 yıl binilecekse Eskiyor da noluyor onu çözemiyorum ben. O yılın fiyatından iyi bir indirim alındıktan sonra bence dert değil. Mesela eskide 6 ci ayda model donuyordu. Yazın ortasında model yılı değişiyordu. Sonuçta trafiğe çıkış ne zaman ona bakarım. Birde garanti başlangıç tarihi konusunda renault un bir saçma uygulaması var. Garantiyi sizin aldığınız tarih değil. Aracın üretildiği tarih sayıyormuş. Çaptır bakarken dediler di. Saçma farkındamısınız demistim. Ford ne diyor bilmem ama garanti başlangıcı satışın olduğu tarih olmalı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2016 4 dakika önce, Volkan Ö. yazdı: Ford ne diyor bilmem ama garanti başlangıcı satışın olduğu tarih olmalı. Satın alım tarihi tabii ki. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Volkan Ö. Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2016 Satın alım tarihi tabii ki. Renault bayisi gemiden indiği tarih dedi. Onun yalancısıyım belki satış yaptılar stoktaki arabayı o da olabilir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2016 7 dakika önce, Volkan Ö. yazdı: Renault bayisi gemiden indiği tarih dedi. Onun yalancısıyım belki satış yaptılar stoktaki arabayı o da olabilir. Dayı alıntıladığım yer için dedim Ama reno konusunda da öyle olması gerekir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Selçuk GÜLTEKİN Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2016 8 saat önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Selçuk burada en güzeli kısa sürede iş bulman, başarılar '16 model mis gibi alınır, keyifle kullanılır ?? Çok teşekkür ediyorum abi çok sağ ol. --3 dakika sonra eklendi-- Yorumlar için teşekkürler. 2017 donanım ve fiyatları değerlendiriyor,duruma göre 2016 alıyorum.Gelişmelerden bilgiler aktaracağım. Bu arada konuyla alakalı değil ama Focus almış kadar mutluyum,hatta daha fazlası. Napoli 2-3 Beşiktaş Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2016 4 saat önce, Volkan Ö. yazdı: Renault bayisi gemiden indiği tarih dedi. Onun yalancısıyım belki satış yaptılar stoktaki arabayı o da olabilir. yanlış biliyordur, yasal engeli vardır %99. Yani yasal olarak garanti fatura tarihinden başlıyor olması lazım. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2016 Ford fatura tarihi itibarıyla başlatıyor garantiyi evet, ancak muayene ile ilgili şöyle bir düzenleme var artık; aracın üretim tarihi ile başlayan 3 yıl. Eskiden fatura tarihi ile başlayan 3 yıl muayene geçerlilik tarihi artık fatura tarihinden farklı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Demir Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2016 @Volkan Ö. Maalesef 4 ay sonra biri sıfır aldığı arabayı 3 bin aşağı satınca, bizim aralıkta alınan araba 5 aşağı satılıyor. Ciddi indirimli almak lazım. Halbuki aynı yıl trafik çıkışlı. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap