atay kaan Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2012 Ekstra indirim vs var mı ? ''0'' ise 0 araç yıllardır ford müşterisi olan bir arkadaşım sayesinde o fiyat aldı. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet Ali ÇAVUŞ Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2012 26-12-2011 Tarihinde Focus titanium X Paket 1.6 TDCİ Kahverengi (Kül Beji) + Sunroof+ Otomatik park sistemi = 66.650 TL 'ya aldım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Özgür Acar Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2012 Bende 55.000 tl verdim. Tdci Titanium +plus. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2012 Bende 55.000 tl verdim. İyi fiyat Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2012 Bende 55.000 tl verdim. Tdci Titanium +plus. koç indirimli sanırım? renk? sedan,hb? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Özgür Acar Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2012 HB beyaz. Koc da çalışan arkadasım sagolsun ne yaptı bilmiyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2012 HB beyaz. Koc da çalışan arkadasım sagolsun ne yaptı bilmiyorum. Mart'da aynı arabayı aynı fiyata (plus hariç) aldım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2012 HB beyaz. Koc da çalışan arkadasım sagolsun ne yaptı bilmiyorum. Ford bünyesinde çalışanların bin tl lik bir indirim aldıklarını duymuştum.Hatta ben arabayı aldıktan sonra bir arkadaşım birini tanıdığını ve yardımcı olabileceğini söylemişti nerdeyse dalıyordum o arkadaşa zamanlamasından ötürü Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2012 (düzenlendi) o kadar yazdım ama kendiminkini yazmadım 5 Temmuz TDCi Eski Titanium + park paket HB Metalik 54000 (Koç Ailem) Ford bünyesinde çalışanların bin tl lik bir indirim aldıklarını duymuştum.Hatta ben arabayı aldıktan sonra bir arkadaşım birini tanıdığını ve yardımcı olabileceğini söylemişti nerdeyse dalıyordum o arkadaşa zamanlamasından ötürü seni biraz daha kızdırayım abi 1000 tl değil 3 bin civarı fark ediyor, aya ve araca göre değişiyor bu oran, ayrıca sadece ford değil tüm koç grubu şirketleri çalışanları ve 1. derece akrabaları faydalanabiliyor. amcam yapıkredide çalıştığı için cmax i puntoyu ve focusu indirimli aldık Ağustos 6, 2012 Ozan Karsavuran tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ferhat O. Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2012 3 temmuz siyah sedan titanium plus tdci 58.000 tl Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2012 (düzenlendi) şirketleri çalışanları ve 1. derece akrabaları faydalanabiliyo İyi kızmaya hacet yok netekim adamı tanımam etmem 1.dereceden akraba olmayı bırak 8. dereceden bile akrabağlığım yok hiç bir koç çalışanıyla Ağustos 6, 2012 ferhat tezcan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper E. Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2012 Ben 11 Mayıs ta Style TDCI + Plus Paket Hardal Sarı 53000 e almıştım. Koçdan akraba şartmış valla Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2012 Söylemek istemiyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2012 Söylemek istemiyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2012 2 subat tdci HB titanium-x o zamanin en dolusu simdi tirt 65.500 ben fazla verdim bu arabaya ya Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap