Bekir B. Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2013 teşekkürler ben zaten sadece merak edenler için yazdım bilgi amaçlı yoksa çok memnunum jetta Corolla ve focus arasında seçim yaptım. kendimce en doğrusu olduğunu araç kullandıkça anlıyorum. Evet bu başlık bunun için aldığımız fiyatları paylaşıyoruz. Hani bedeli çok ama bir okadarda keyfi olduğunu belirtmek için yazdım...tekrar hayırlı olsun... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
A.Coşar Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2013 Araçınızı hangi motor seçeneğine sahip,donanım modeli hangisi ve son olarak hangi bayiden kaça aldınız?Yardımlarınız için şimdiden teşekküler... Ad Soyad------------------------------Alım Tarihi----------------------------------------------Araç ve Özellikleri-----------------------------------------Fiyat Önder Peker ----------------- Aralık Sonu(15 ocak teslim) ---- 1.6 Ti-VCT Titanium Powershift HB(Şeker Kırmızı) ---------------------- 52.500(Nakit) Bora Akbaş ------------------- 6 Ekim 2011 ----------------------- 1.6 TDCI Titanium X + Park Paket +Sunroof Sedan (Şeker Kırmızı)--- 68.500 Alperen G. -------------------- 26 Aralık 2011 -------------------- 1.6 Ti-VCT Style Powershift HB (Beyaz) ------------------------------------ 48.000 ümit Vaysaloğlu -------------- 26 Ekim 2011 ---------------------- 1.6 TDCI Titanium X + Park Paket +Sunroof Sedan (Beyaz) ----------- 67.500 Furkan Ulucak ---------------- 21 Aralık 2011 ------------------- 1.6 TDCI Titanium X + Sunroof Sedan (Gece Grisi) ---------------------- 64.000 Mehmet Fatih ----------------- 1 Kasım 2011 -------------------- 1.6 Ti-VCT Style Plus Sedan (Beyaz) -------------------------------------- 42.230 S. Velid Demir ---------------- 15 Temmuz 2011 ----------------1.6 TDCI Style Plus HB (Gece Grisi) ---------------------------------------- 52.000 Cem Boneval ---------------- Ekim Ayı ------------------------- 1.6 Ti-VCT Style Plus HB (Colorado Kırmızı) ------------------------------- 41.500 Cem Boneval ---------------- Ekim Ayı ------------------------- 1.6 Ecoboost Titanium HB (Siyah) --------------------------------------------- 51.000 Cem Boneval ----------------- Ekim Ayı ------------------------- 1.6 Ecoboost Titanium X HB (Şeker Kırmızı) --------------------------------- 57.000 Alper SÖnmez ----------------- 30 Eylül 2011 ------------------- 1.6 TDCI Style Sedan (Beyaz) -------------------------------------------------- 54.750 Muharrem Uğurelli ------------ 21 Eylül 2011 ------------------- 1.6 Ti-VCT Style Plus Sedan (Beyaz) (Kasko Dahil)----------------------------- 43.000 Osman ünal ------------------- Ekim Ayı --------------------------- 1.6 Ti-VCT Style Sedan (Aytozu Gri) ----------------------------------------- 42.000 Oğuz Mete ---------------------- Aralık Ayı ------------------------- 1.6 Ti-VCT Style Plus Sedan (Siyah) ----------------------------------------- 46.000 Ayhan C................................ Haziran 2013........................ 1.6 Trend X Sedan 125 Ps(Aytozu Gri)PEŞİN.....................................43.750 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Faruk Çevik Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2013 1.0 ecoboost titanium +smart paket sedan beyaz 50.500 fiyat aldım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2013 1.0 ecoboost titanium +smart paket sedan beyaz 50.500 fiyat aldım. Buraya yazmaya hak kazanmanız için Allah tamamına erdirsin bu durumda... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Faruk Çevik Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2013 1.0 EB titanium +smart sedan beyaz 50.100 TL - 08 Temmuz 2013 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Ali Inci Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2013 temmuz 16 da teslim aldim 1.6 trend x 43000 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Muhammed Vural Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2013 selamun aleyküm arkadaşlar bende ford focus 3 style paket aldım benzinli 46000 e aldım 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tuğalp Üreyli Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2013 merhaba ben aracımı 1 temmuz da teslim aldm mtv firma karşıladı beyaz HB titanium + smart paket dizel 57.600 tl burdaki fiyatları görünce tereddüt yaşadım benim araçta bişey mi var acaba diye çünkü benim aldığım fiyat çok uygun geldi yoksa bana mı öyle geliyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2013 merhaba ben aracımı 1 temmuz da teslim aldm mtv firma karşıladı beyaz HB titanium + smart paket dizel 57.600 tl burdaki fiyatları görünce tereddüt yaşadım benim araçta bişey mi var acaba diye çünkü benim aldığım fiyat çok uygun geldi yoksa bana mı öyle geliyor Gördüğünüz fiyatların tarihleri, renkleri, kasa çeşidine dikkat edin. Çok uygun değil normal fiyat.Bir ara inmişti o fiyatlara. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
A.Coşar Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2013 (düzenlendi) temmuz 16 da teslim aldim 1.6 trend x 43000 keşke rengini de yazsaydınız da üzülseydim ya da sevinseydim:) çünkü ben 43750 aytozu gri aldım.park sensörü hediye. Temmuz 27, 2013 Ayhan C. tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Ali Inci Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2013 keşke rengini de yazsaydınız da üzülseydim ya da sevinseydim:) çünkü ben 43750 aytozu gri aldım.park sensörü hediye. rengi beyaz normal yani sizinki metalik farki 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2013 Aslında burada fiyat karşılaştırmak çok doğru bir sonuç vermeyebilir ( üzülmek yada mutlu olmak gibi) zira araç alım fiyatlarını direk etkileyen bir çok etken var...daha önceki tecrübelerimde sabittir... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
A.Coşar Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2013 rengi beyaz normal yani sizinki metalik farki Tamam,şimdi sevindim:) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Oğuz Çevik Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2013 Şuan da en uygun fiyat nereden alınabilir? Trakyada 61.000 TL nin altında teklif alamadık. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2013 Şuan da en uygun fiyat nereden alınabilir? Trakyada 61.000 TL nin altında teklif alamadık. Merhaba neye göre cevap yazmamızı bekliyorsunuz ? Ayrıca diğer fiyat başlıklarına bakmanızda fayda var . Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap