Berk U. Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2013 2013 hb focus titanium x paket + sunroof ve şeker kırmızı 68000 lira peşin fiyata aldık . Eski aracımıza da takas yaptık, Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2013 Kuzenlerden birine Focus gece gri sedan 1.0EB Titanium 52.000 Meslektaşa beyaz Kuga Titanium 1.6L EcoBoost 180PS A/T 4WD panoramik cam tavan 82.000 İlki kredili, ikincisi takaslı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan Dilber Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2013 1.0 Ecoboostların kredi kampanyası varmıydı. Ecoboostlara sıfır faiz kampanyası yok diye biliyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2013 1.0 Ecoboostların kredi kampanyası varmıydı. Ecoboostlara sıfır faiz kampanyası yok diye biliyorum. http://www.ford.com.tr/kampanyalar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2013 1.0 Ecoboostların kredi kampanyası varmıydı. Ecoboostlara sıfır faiz kampanyası yok diye biliyorum. Yok, normal banka kredisi alındı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Özkan Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2013 21 MAYIS 2013 TRAFİĞE ÇIKIŞ....2013 MODEL (SIFIR) 1.6 TDCİ STYLE 115 HP +2 YIL GARANTİ UZATMA+MTV+SİGORTA+TESCİL+PLAKA >>54 000 TL Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2013 21 MAYIS 2013 TRAFİĞE ÇIKIŞ....2013 MODEL (SIFIR) 1.6 TDCİ STYLE 115 HP +2 YIL GARANTİ UZATMA+MTV+SİGORTA+TESCİL+PLAKA >>54 000 TL Renk, beyaz dışında fiyat farkı var ya..... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Özkan Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2013 EVET BENİM Kİ BEYAZ METALİK FİYATLARI YÜKSEK MALUM..AMA BEN METALİK RENK SEVMİYORUM BEYAZ RENK GÜZEL Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2013 Renk tercihinize saygılıyım... Bir de iletileri küçük harfle yazarsak, malum yazışma dilin de yüksek ses anlamına geliyor...teşekkürler.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Özkan Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2013 Renk tercihinize saygılıyım... Bir de iletileri küçük harfle yazarsak, malum yazışma dilin de yüksek ses anlamına geliyor...teşekkürler.... kusura bakmayın Dikkat edeceğim..teşekkürler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ersoy Ankaralı Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2013 Ayni tarihte yani 28 ekim 2013 tarihinde uşak sadıkoğlu ford bayiinden ayni paket ve donanimda sedan aracimi 60750 tl + 1080 tl axa kasko ile aldim. Sizin fiyata kasko dahil mi? maalesef kasko dahil değil arkadaşım. axa dan 1.580tl ye ayrıca kasko verdik. ankarada 3 bayi yi (başer,tan,tur) birbirine vurdurdum yinede daha aşağı indirtemedim maalesef kasko dahil değil arkadaşım. axa dan 1.580tl ye ayrıca kasko verdik. ankarada 3 bayi yi (başer,tan,tur) birbirine vurdurdum yinede daha aşağı indirtemedim ayrıca gram kredi de kullanmadım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tayyar Arslan Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2013 1.6 Trend X benzinli aytozu gri, sedan sigorta, bandrol, plaka dahil 22 ekimde 46.800 TL kredi ile. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre Kargın Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2013 1.6 Trend X benzinli aytozu gri, sedan sigorta, bandrol, plaka dahil 28 ekimde teslim edildi 45.800 TL. 16.000 tl kredi kullanıldı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2013 1.6 Titanium 125 PS sedan beyaz + smart paket 53.500 TL ' ye sipariş verdik Sizce fiyat yüksek mi ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2013 1.6 Titanium 125 PS sedan beyaz + smart paket 53.500 TL ' ye sipariş verdik Sizce fiyat yüksek mi ? Bu peşin fiyat ise pahalı 52 bin'e kadar inmeleri gerekir Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap