Bora A. Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2012 Adam personel indirimiyle almış yazmamış sonrada milletin moralini bozuyor..Yazsana kardeşim personel indirimi diye..Ayrıca kesin sağında solunda bir çizik mizik falan a vardır,öyle olanlarda personel indirimi daha çok oluyor....Marifet personel indirimiyle değil normal vatandaş olarak o fiyatlara alabilmekte.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
İlker Özdilek Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2012 Araçta çizik mizik yokta komple boya var !!! 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2012 Araçta çizik mizik yokta komple boya var !!! Benimki de Öyle Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
İlker Özdilek Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2012 Benimki de Öyle Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2012 Araçta çizik mizik yokta komple boya var !!! Hava atma burada,yaz adam gibi personel indirimiyle aldım diye anlayalım...Sadece sende mi Focus 3 var kardeşim... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
İlker Özdilek Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2012 Hava atma burada,yaz adam gibi personel indirimiyle aldım diye anlayalım...Sadece sende mi Focus 3 var kardeşim... Teşekkürler uyarı için 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2012 Hava atma burada,yaz adam gibi personel indirimiyle aldım diye anlayalım...Sadece sende mi Focus 3 var kardeşim... Havalık bir durum göremiyorum ben ortada...Ortamı germeyelim boşuna.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre D. Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2012 alınmış bitmiş arkadaşlar herkes ağız tadıyla binsin çürüğü olmasın göçüğü olmasın yeter neyse ne artık bence Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2012 Havalık bir durum göremiyorum ben ortada...Ortamı germeyelim boşuna.. Sen bazı şeyleri göremeyebilirsin...Birşeyler yazarken diğer üyelerin ruhsal durumlarını sarsıcı yada bir takım yanlış anlamalara sebep olacak mesajlar yazmamaz gerekiyor sanırım sayın Adminim Bret Pitim...İlker beye de çok saygı duydum alttan alarak olayı polemiğe düşmediği için...Kusura bakmayın,biraz sert yazmışım,özür dilerim... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2012 inanılmaz fiyat, personel indirimi ile mi aldınız? aldığınız aracın peşin kampanya indirimli fiyatı 64.805 TL (Sedan 1.6 Titanium EB+MB+X Paket+OP) Anlamak mümkün değil... Evet personel indirimi ile aldım sagolsunlar çok indirim yaptılar yıl sonu nediyle sanırım Adam personel indirimiyle almış yazmamış sonrada milletin moralini bozuyor..Yazsana kardeşim personel indirimi diye..Ayrıca kesin sağında solunda bir çizik mizik falan a vardır,Öyle olanlarda personel indirimi daha çok oluyor....Marifet personel indirimiyle değil normal vatandaş olarak o fiyatlara alabilmekte.... Hava atma burada,yaz adam gibi personel indirimiyle aldım diye anlayalım...Sadece sende mi Focus 3 var kardeşim... Kişi zaten soruya karşılık cevabı vermiş, ondan sonra bu tip tepki gelirse yanlış anlaşılır Saygılar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre D. Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2012 (düzenlendi) hersey yolunda no problem Ocak 1, 2012 Emre D. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2012 Acı varmı acı? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2012 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2012 Temmuz sonu, 2011 focus Apaçi Stayla, lacivert, TDCi. Fiyat 43850. Personel indirimi falan filan yok. Kanka indirimi var sadece.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Selami Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2012 Bu topik aslında bayileri de zor durumda bırakır. Şu gerçek ki Ford'da, bayiler arasında bir VW gibi fiyatlar çok stabil değil. VW de personel indirimini hiç duymadım. Hatırlı müşterler bile 3.000 TL üzerinde indirim alamaz. Ama burada liste fiyatı üzerinden 13-14.000 TL gibi rakamlar var. Bu rakamların herkese uygulanmaması adalet duygusu ve markanın fiyat politikasına güven konusunda insanı iki kere düşünmeye zorluyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap