Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2012 Şuan alış fiyatı olarak Metalik Hatchbck Dizel tit x pp Sunroof 63.000 lira felan...Yani sedan-opak desek aynı para işte.. Ucuzlamış demekki Desene yedik 4500 tl lik kazık. Aslında biliyordum ama. Neyse. Bir çin atasözü der ki. Dıııttttttt ....... şemsiye açılmaz. Artık ne demek istediyse :D 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2012 Sakıncası yoksa bu fiyatı nerden aldığınızı sorabilir miyim? Aracı satın aldım. İstanbul Kent Oto. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kadir Hakan Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2012 Aracı satın aldım. İstanbul Kent Oto. Bende aracımı kent otodan almıştım. Diğer bayilere göre biraz daha iyi fiyat veriyorlar galiba. Hayırlı olsun. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2012 Teşekkürler. Osman bey vardı, çok yardımcı olmuştu. Bu arada Antalya'ya gelince 2bin km yi devirdik. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa H. Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2012 arkadaşlar bende focuclandım bu akşam 6 da inş teslim alacağım aracı aracım tdci style + plus paket (aktif şehir içi güvenlik sis. mevcut) sedan buz beyazı ford options ile aldım aracı 56500'e aldım +525 tl kredi masrafı +1400 tl kasko peşinat olarak getzi verdim 17500'e 39000 tl options kredisi kullandım (getzime iyi fayat verdiklerini düşünüyorum tavan hariç boyalı ve 5 parça değişeni vardı 93500 km deydi) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2012 arkadaşlar bende focuclandım bu akşam 6 da inş teslim alacağım aracı aracım tdci style + plus paket (aktif şehir içi güvenlik sis. mevcut) sedan buz beyazı ford options ile aldım aracı 56500'e aldım +525 tl kredi masrafı +1400 tl kasko peşinat olarak getzi verdim 17500'e 39000 tl options kredisi kullandım (getzime iyi fayat verdiklerini düşünüyorum tavan hariç boyalı ve 5 parça değişeni vardı 93500 km deydi) hayırı olsun aramıza bir beyaz gelincik daha geldi aracı alınca benim arabam kısmına beklıyoruz ve avatarımızı duzenleyelim lutfen 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2012 Hayırlı olsun güle güle kullanın. DH forumda da soran sizdiniz sanırım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Şemsi B. Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2012 arkadaşlar bende focuclandım bu akşam 6 da inş teslim alacağım aracı aracım tdci style + plus paket (aktif şehir içi güvenlik sis. mevcut) sedan buz beyazı ford options ile aldım aracı 56500'e aldım +525 tl kredi masrafı +1400 tl kasko peşinat olarak getzi verdim 17500'e 39000 tl options kredisi kullandım (getzime iyi fayat verdiklerini düşünüyorum tavan hariç boyalı ve 5 parça değişeni vardı 93500 km deydi) Aracınız hayırlı olsun kazasız belasız focuslamalar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa H. Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2012 Hayırlı olsun güle güle kullanın. DH forumda da soran sizdiniz sanırım. DH forumu hiç takip etmem nedendir bilmem ama çok kalabalık forumları sevmiyorum 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa H. Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2012 hayırı olsun aramıza bir beyaz gelincik daha geldi aracı alınca benim arabam kısmına beklıyoruz ve avatarımızı duzenleyelim lutfen sonunda avatarıda düzenledik 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2012 Hayırlı olsun. Aynen bende sizin gibi çok kalabalık forumları sevmiyorum. Ama donanım haber arada işime yarıyor. Bazen öğrenmek istediğim konularsa DHyi kullanıyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2012 Hayırlı olsun güle güle kullanın. DH forumda da soran sizdiniz sanırım. DH de ben sormuştum 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tunay Deniz Duman Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2012 Nisan 2012 HB 1.6 TDCI Titanium+Park paket (aytozu gri) Peşin 57.900TL Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
atay kaan Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2012 Nisan 2012 HB aytozu grı 1.6 tdci titanyum 54 000 tl Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2012 Nisan 2012 HB aytozu grı 1.6 tdci titanyum 54 000 tl Ekstra indirim vs var mı ? ''0'' ise Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap