Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2013 focus style 1.6 2012 sıfır ay tozu gri 43000 tl haftaya elimde olacak fiyat nasıl arkadaşlar Liste fiyatı 46-56 arası motoruna göre. Sizinki 1.6 125 PS diye düşünüyorum ve fiyat mantıklı görünüyor. Bir de bu fiyatları almadan önce sorsanız ya... Hayırlı olsun "Arabam" bölümünde tanıtımını bekleriz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2013 focus style 1.6 2012 sıfır ay tozu gri 43000 tl haftaya elimde olacak fiyat nasıl arkadaşlar Evet artık almışsınız hayırlı olsun .... Birde hatırlatma teslim aşamasında kontrolleri unutmayalım..... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Umut Baran Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2013 Merhaba arkadaşlar. Ben, 2012 model "Focus 3 Sedan 1.6 TDCI Style" aracımı 06.Şubat.2013 tarihinde Sultanbeyli Atılgan Otomotiv' den 54.800'e banka kredisi kullanarak aldım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ertan çelik Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2013 (düzenlendi) Evet artık almışsınız hayırlı olsun .... Birde hatırlatma teslim aşamasında kontrolleri unutmayalım..... fiyatı nasıl acaba bekir bey 2012 style dizeline 51500 dediler bunu alabildim 25-30 bayi aradım en uygun fiyatlı olarak 43000' e buldum 1.6 style 2012 125 ps birde bu benim ilk sıfır aracım olacak. kontroller derken ne yapmam gerekiyor aydınlatırsanız sevinirim Şubat 22, 2013 Ertan çelik tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Osman A. Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2013 5 mart'ta teslim aldım. 2013 focus3 TDCI Titanium, HB, siyah, x paket ve smart paket 67.300tl 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2013 fiyatı nasıl acaba bekir bey 2012 style dizeline 51500 dediler bunu alabildim 25-30 bayi aradım en uygun fiyatlı olarak 43000' e buldum 1.6 style 2012 125 ps birde bu benim ilk sıfır aracım olacak. kontroller derken ne yapmam gerekiyor aydınlatırsanız sevinirim Ertan ben bu iletini atlamışım yeni görüyorum.....Öncelikle artık anlaşmışsan hayırlı olsun fiyat konusunu hiç aklına takma keyifle sür... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Özer Öztürk Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2013 Geçmişe dönük fiyatlara bakılınca Ford ilk alanlara iyi zarar ettirmiş. İlk mesajda TDCİ TİT+plus paketler için 2011 yılında 64 binli fiyatlar var. Ben dün son fiyatı aldım TDCI TİT+smart+tekno (beyaz) 2013 için 64.750TL Bu yüzden 2012 son aylarda alınmış ikinci elde hiç hareket yok. Adam aldığından 5-6bin tl aşağı fiyat yazmış aralık ayından beri satamamış. Bugün kaç kişiyle konuştuysam çaresiz halde müşteri bekliyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2013 TDCİ TİT+plus paketler için 2011 yılında 64 binli fiyatlar var. X tir onlar. 64 bine tit+ alan olduğunu sanmıyorum. Ben temmuzda 55'e aldım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2013 Bu yüzden 2012 son aylarda alınmış ikinci elde hiç hareket yok. Adam aldığından 5-6bin tl aşağı fiyat yazmış aralık ayından beri satamamış. Bugün kaç kişiyle konuştuysam çaresiz halde müşteri bekliyor. Piyasada para yok, sıfır satışlarda da ticari ağırlıklı alımlar var. Kaldı ki artık eskisi gibi canlı ve pahalı bir ikinci el piyasası beklemek de hayal olur. Acele etmemek ve piyasayı iyi izlemek lazım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Özer Öztürk Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2013 Piyasada para yok, sıfır satışlarda da ticari ağırlıklı alımlar var. Kaldı ki artık eskisi gibi canlı ve pahalı bir ikinci el piyasası beklemek de hayal olur. Acele etmemek ve piyasayı iyi izlemek lazım. Bir doktor bulsak yüzde 2 indirim de yaparlar ama.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2013 Piyasada para yok, sıfır satışlarda da ticari ağırlıklı alımlar var. Kaldı ki artık eskisi gibi canlı ve pahalı bir ikinci el piyasası beklemek de hayal olur. Acele etmemek ve piyasayı iyi izlemek lazım. Bir doktor bulsak yüzde 2 indirim de yaparlar ama.... Birleşip forumdaki doktorlara araba mı alacağız şimdi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Volkan Kaya Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2013 X tir onlar. 64 bine tit+ alan olduğunu sanmıyorum. Ben temmuzda 55'e aldım. Guzel fiyatmis duduklenmisim:) otv zammi oncesimi bu fiyat Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Gümüşbaş Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2013 Merhaba arkadaşlar. Bende 2012 model Focus 3 Sedan 1.6 TDCI Style ay tozu gri aracımı geçen ay 52000'e aldım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Karagöz Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2013 Bende Sedan Focus Titanium + Smart paket alma aşamasındayım... Yolum Düzce'ye düştü ford bayiden fiyat almaya başlayım dedim. Ancak bayi ayın 4. ünden itibaren fiyat listeleri güncellenecek diye fiyat veremedi. Ama o an ki fiyatları 64 bin idi. Ankara'dan ilk bayiden bugün aldığım fiyat 63 bin oldu. Ama karar verdikten sonra son pazarlığı satış müdürümüz ile yapabilirsiniz dendi yani açık kapı bıraktılar. Bu fiyatlar normal mi yoksa pazarlık mevzusunu uzun tutmalımıyım? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2013 Bende Sedan Focus Titanium + Smart paket alma aşamasındayım... Yolum Düzce'ye düştü ford bayiden fiyat almaya başlayım dedim. Ancak bayi ayın 4. ünden itibaren fiyat listeleri güncellenecek diye fiyat veremedi. Ama o an ki fiyatları 64 bin idi. Ankara'dan ilk bayiden bugün aldığım fiyat 63 bin oldu. Ama karar verdikten sonra son pazarlığı satış müdürümüz ile yapabilirsiniz dendi yani açık kapı bıraktılar. Bu fiyatlar normal mi yoksa pazarlık mevzusunu uzun tutmalımıyım? Bu başlık ve vereceğim başlıkta örnekler mevcut. Biraz daha indirmekte fayda var 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap