Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2013 Sizinkinin ayni donanimlisi (titanium x paket sunroof ve park paket) sedan ve opak behaz renklisini 2011 ekimde 67500 e aldim. Seker kirmizi farki 2 bin civariydi o zamanlar. Hala oyledir. Yani kabaca benden 500 tl hesapli almissiniz diyebiliriz. Hb sedandan 1000tl kadar ucuz 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Çeçen Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2013 Dün itibarı ile Adana Gizerlerden 1.6 Trend X 125ps 42000 Tl'ye aldım.İlk sıfır aracımdı.Teslim sırasında pek bişeye dikkat etmedim.İşlemler bitti ve binip gittim.Bakmam gereken önemli bir şeyler var mıydı acaba. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2013 Dün itibarı ile Adana Gizerlerden 1.6 Trend X 125ps 42000 Tl'ye aldım.İlk sıfır aracımdı.Teslim sırasında pek bişeye dikkat etmedim.İşlemler bitti ve binip gittim.Bakmam gereken önemli bir şeyler var mıydı acaba. Almışsınız. Aklınızı karıştırmayın boşuna. Hayırlı olsun. Lastikler çok şişik olabilir. Kontrol edin. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Çeçen Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2013 Almışsınız. Aklınızı karıştırmayın boşuna. Hayırlı olsun. Lastikler çok şişik olabilir. Kontrol edin. Teşekkürler.Gerçekten harika bir araç.Bide benzin pahalı olmasa tadından yenmeyecek.En kısa sürede lastik basınçlarını kontrol edeceğim. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serhat Çelikkanat Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2013 Ben de bir ay önce 2013 dizel sedan gece grisi aracımı 57000 tl' ye aldım ve ilk aracım.İstanbulda yaşıyorum ama aracımı fiyat konusunda güzel teklif aldığım için Denizliden aldım. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2013 Ben de bir ay önce 2013 dizel sedan gece grisi aracımı 57000 tl' ye aldım ve ilk aracım.İstanbulda yaşıyorum ama aracımı fiyat konusunda güzel teklif aldığım için Denizliden aldım. Hayırlı olsun telefondan göremiyorum donanım titanyum mu? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2013 (düzenlendi) Hayırlı olsun telefondan göremiyorum donanım titanyum mu?Style Nisan 22, 2013 Cem Boneval tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serhat Çelikkanat Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 2013 Hayırlı olsun telefondan göremiyorum donanım titanyum mu? Gönül isterki titanyum olsun ama donanım style. titanyum 65000 tl lere ulaşıyodu smart paketiyle. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dr.Mert Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 2013 Hayırlı olsun Serhat Bey. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Karagöz Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2013 Focus Titanium + Smart Paket (Plaka+Sigorta+Ruhsat) Beyaz renk sedan bugün gelecek ilk filodan 1 tane ayırttırdım. Fiyat olarak 59.850 TL. Mayıs'ın ilk haftası elimize ulaşır dediler. Bekleyeceğiz bakalım... 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serhat Çelikkanat Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2013 Focus Titanium + Smart Paket (Plaka+Sigorta+Ruhsat) Beyaz renk sedan bugün gelecek ilk filodan 1 tane ayırttırdım. Fiyat olarak 59.850 TL. Mayıs'ın ilk haftası elimize ulaşır dediler. Bekleyeceğiz bakalım... Güzel fiyat almışsınız gerçekten. Hangi şehirdesiniz? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 2013 Focus Titanium + Smart Paket (Plaka+Sigorta+Ruhsat) Beyaz renk sedan bugün gelecek ilk filodan 1 tane ayırttırdım. Fiyat olarak 59.850 TL. Mayıs'ın ilk haftası elimize ulaşır dediler. Bekleyeceğiz bakalım... Şimdiden hayırlı olsun Engin, bizde merakla bekliyoruz..... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Karagöz Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 2013 Güzel fiyat almışsınız gerçekten. Hangi şehirdesiniz? Ankara... 10 gün önce gelen indirim ve Emniyet indirimi ile bu fiyat çıktı yoksa 1 ay önce 64 bine alınırmı diye arkadaşlara soruyordum... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serhat Çelikkanat Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 2013 Ankara... 10 gün önce gelen indirim ve Emniyet indirimi ile bu fiyat çıktı yoksa 1 ay önce 64 bine alınırmı diye arkadaşlara soruyordum... Hayırlı olsun şimdiden , bende 16 martta aldım aracımı, titanyum düşünüyordum 65000 tl fiyat çıkarmışlardı. Son gelen indirimler gerçekten hoş olmuş. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Murat yılmaz Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2013 2012 titanyum plus paket sedan gümüş gri + lpg li aldım 10.000 de 49.500 e nasıl fiyat Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap