Hasan Dilber Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2014 Focus 1.0 Titanium Smart nakit : 53000 ( trafik sigortası dahil ) mesut bey aracınız hayırlı olsun. bendede spor paketli olanı var. Acaba aracınızı hangi ay teslim aldınız. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mesut Özbek Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2014 (düzenlendi) mesut bey aracınız hayırlı olsun. bendede spor paketli olanı var. Acaba aracınızı hangi ay teslim aldınız. Sağolun. Size de hayırlı olsun. Aracımı 2013 Aralıkta aldım. 3 Ocakta da trafiğe çıktı. Ocak 12, 2014 Mesut Özbek tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
V.can Akbulut Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2014 ekim sonunda 2013 model sedan style tdci beyaz aracımı 56.000 tl ye aldım müdürümüzün arabasınıda 2013 kasım sonu style beyaz powersıft 48500 tl ye. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali Tınaztepe Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2014 yakın arkadaşım 1.6 benzinli style paket 5 kapı düz vites metalik renk 43.900 liraya almış nyılbaşından önce bana garip geldi fiyatı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2014 yakın arkadaşım 1.6 benzinli style paket 5 kapı düz vites metalik renk 43.900 liraya almış nyılbaşından önce bana garip geldi fiyatı? O araç elde kalanlardan çünkü style olarak manuel 5k gelmiyordu yıl sonuna doğru. Zaten liste fiyatı o vakitlerde 49 liraydı. 5 bin lira bu durumda normal inmiş..Bence sorun yok alan veren memnun 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali Tınaztepe Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2014 O araç elde kalanlardan çünkü style olarak manuel 5k gelmiyordu yıl sonuna doğru. Zaten liste fiyatı o vakitlerde 49 liraydı. 5 bin lira bu durumda normal inmiş..Bence sorun yok alan veren memnun bu 5klar bir daha gelmiycekmiş dediğine göre style düz vites bunun 2. elde bir zararı olur mu? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2014 bu 5klar bir daha gelmiycekmiş dediğine göre style düz vites bunun 2. elde bir zararı olur mu? Yok yahu ne olacak, diğerlerinde devam ediyor; fakat yakında tüm karoserlerden Powershift hariç 1.6 benzinli kalkar, o zaman ne olur bilinmez bizim millet farklı bakıyor olaylara. Lpg takılıyor diye değerlenir belkide, bilemiyorum. Tecrübemde yok açıkcası. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali Tınaztepe Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2014 Yok yahu ne olacak, diğerlerinde devam ediyor; fakat yakında tüm karoserlerden Powershift hariç 1.6 benzinli kalkar, o zaman ne olur bilinmez bizim millet farklı bakıyor olaylara. Lpg takılıyor diye değerlenir belkide, bilemiyorum. Tecrübemde yok açıkcası. bence lpg takılıyor diye alırlar 1.0 çekmez diyen adam kaynıyo memleket Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Erkan Baldemir Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2014 ekim sonunda 2013 model sedan style tdci beyaz aracımı 56.000 tl ye aldım müdürümüzün arabasınıda 2013 kasım sonu style beyaz powersıft 48500 tl ye. peşinmi aldınız Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Savaş Y. Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2014 8 Ocak tarihinde Ankara Otokoç'tan '13 focus hb, powershift, tit.X, spor paket, sun roof ve sony müzik sistemli blazer mavi aracımı 62000 TL'ye aldım. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
V.can Akbulut Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2014 bence lpg takılıyor diye alırlar 1.0 çekmez diyen adam kaynıyo memleket evet ıkısıde pesın. neden pahalı mı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali Tınaztepe Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2014 evet ıkısıde pesın. neden pahalı mı? anlamadım pardon? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2014 anlamadım pardon? Arkadaş diyorki; ''evet iki aracıda peşin aldık. Neden sordunuz, pahalı mı geldi?'' Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2014 Aslında karışıklık olmuş, Erkan soru sormuş cevabı Ali alınca ortalık toz duman...:):) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
V.can Akbulut Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2014 cok pardon arkadaslar evet baska bır arkadas yazmıs bende telefonda yanlıs yere bastım sanırım aceleyle yazayım dıye 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap