Müfit U. Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2014 makyajsız takas felan yok işin içinde aracı kaç km de aldınız? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Sarı Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2014 Herkese selamlar bende Trend-X powershift makyajlı kasa alarak aranıza katıldım.Ocağın ilk haftası teslim alacağım nasipse aracımı... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet Akman Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2015 ford focus titanyum beyaz 1.6 dizel 115 hp makyajlı kasa 71. 300 2 hafta oldu allı hazırda birtane var dediler pahalı oldu heralde biraz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Özgür sezer Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2015 Selam dünden itibaren focus dünyasına katıldım. Herkese merhaba 2014 Sedan titanium+tekno paket+smart paket+sunroof+buz beyazı+benzinli 1.6 aracımı dün itibariyla teslim almış bulunmaktayım. 64.500,00 tl 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet Akman Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2015 Selam dünden itibaren focus dünyasına katıldım. Herkese merhaba 2014 Sedan titanium+tekno paket+smart paket+sunroof+buz beyazı+benzinli 1.6 aracımı dün itibariyla teslim almış bulunmaktayım. 64.500,00 tl hayırlı olssun multimedia sisteminde video oyantam gibi bi seçenek varmı ?? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2015 hayırlı olssun multimedia sisteminde video oyantam gibi bi seçenek varmı ?? Orijnal'de gelen sistemler bu tür videolar oynatmıyor, Ford da işler bu şekilde. (şuan) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Furkan Çankaya Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2015 aldığım tarih 26 haziran 2012 model 2011 ti-vct style plus aldığım para 45.700 lira Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Horoz Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2015 merabalar bende yeni katıldım aranıza 2014 style sedan tdci 62400 ötv indirimli 43000 e aldım metalik gece grisi 25 aralık 2014 de teslim aldım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cihan Kul Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2015 Merhaba, makyajlı titanyum 1.6 + navigasyon paketi+trafik sigortası ve bağaj havuzu 56.000tl koç indirimli. Araç Nisanın ilk haftası teslim. 2 fiesta sonrası focusa geçiş yaptım. Inşallah pişman olmayız. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alparslan Özaslan Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2015 arkadaşlar bende bugün 2014 model style 125 PS benzinli ile aranıza katıldım.kendi park etme özelliği var hangi paket bilmiyorum.renk gece grisi. 9.ayda trafiğe çıkmış.continental kışlık lastikleri ve yazlık lastikleriyle birlikte 52.000 TL ye aldım.bu pakette neler var nasıl kullanırım artık formdan öğreneceğiz. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hüseyin Türkseven Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2015 Merhaba, makyajlı titanyum 1.6 + navigasyon paketi+trafik sigortası ve bağaj havuzu 56.000tl koç indirimli. Araç Nisanın ilk haftası teslim. 2 fiesta sonrası focusa geçiş yaptım. Inşallah pişman olmayız. Cihan bey bir sorum olacak Koç indirimini nasıl alıyoruz. Benim abim Koç grubuna ait bir firma çalışanı, bende bu indirimi kullanabilir miyim? Ve indirim oranı yüzde kaç oluyor, şimdiden teşekkür ederim iyi geceler. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2015 Cihan bey bir sorum olacak Koç indirimini nasıl alıyoruz. Benim abim Koç grubuna ait bir firma çalışanı, bende bu indirimi kullanabilir miyim? Ve indirim oranı yüzde kaç oluyor, şimdiden teşekkür ederim iyi geceler. Bu sore size en yakın bayiye sorarsanız en doğru ve güncel cevabı alabilirsiniz. Böyle verelim; 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hüseyin Türkseven Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2015 Çok teşekkür ederim Yakup Bey... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Anıl Ö. Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2015 bende yazayım koç personel indirimiyle mca sedan 2014 model titanium koç indirimiyle 67.300(sigorta bana ait sadece,arabayı ocakda teslim aldım ilk 6 aylık vergisinide ödediler ) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kanbur Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2015 ALIM TARİHİM 23/02/2015 ARACIM 2012 FOCUS 5K STYLE 1.6 TDCi 115 HP MANUEL ALDIĞIM FİYAT 48000 TL Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap