Semih G. Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2015 trend x benzinli 2015 model 47.500 TL Çok iyi fiyat,biz makyajsız kasayı bu fiyata almıştık 2013 Aralık'ta. İyi günlerde kullanın. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yankı Dirik Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2015 1.6 benzinli stayl beyaz sedan 53.750 sadece sigorta bana ait. teslim tarihi 2 nisan.teslim alırken arkadaşımla gittik oda almak istedi 55 500 den aşağı inmediler. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kubilay İstanbullu Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2015 Çok iyi fiyat,biz makyajsız kasayı bu fiyata almıştık 2013 Aralık'ta. İyi günlerde kullanın. Teşekkür ederim Semih G. Ayrıca belirteyim aracımın rengi beyaz renk, sanıyorum beyaz olması da fiyatı biraz düşürdü. Bu konuda net bilgisi olanlardan bilgi almak isterim tabi, Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Volkan Ö. Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2015 Teşekkür ederim Semih G. Ayrıca belirteyim aracımın rengi beyaz renk, sanıyorum beyaz olması da fiyatı biraz düşürdü. Bu konuda net bilgisi olanlardan bilgi almak isterim tabi, Beyaz popüler bir renk Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ferat Ucar Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2015 Selam arkadaşlar aranizda yeniyim. 2014 1.6 style 125 power shift otomatik benzinli aracimi yeni aldim. 7 bin km de. 51 bin tl. Araci pek arastirma yapmadan aldim. Fiyati sizce nasil makul mu ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2015 Selam arkadaşlar aranizda yeniyim. 2014 1.6 style 125 power shift otomatik benzinli aracimi yeni aldim. 7 bin km de. 51 bin tl. Araci pek arastirma yapmadan aldim. Fiyati sizce nasil makul mu ? 2014 model sıfır fiyatı (style) 56 bin tl 2015 model sıfır fiyatı Trend x 58 bin tl style 62 bin tl (ki yeni donanım listesi daha kabarık) Aracınız çok km'li olmadığı için normal diyelim hadi, çok ucuz olmamış. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ferat Ucar Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2015 Yani ne ucuz ne pahali kaziklanmadik ama ucuzda olmadi. Olsun arac kiz gibi cok memnunum 1 hafta oldu saglik olsun Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2015 Yani ne ucuz ne pahali kaziklanmadik ama ucuzda olmadi. Olsun arac kiz gibi cok memnunum 1 hafta oldu saglik olsun Memnun olduğunuz sürece zaten bu tür sorgulamaya yapmayın derim Mutlaka birileri ucuz veya pahalı almıştır. (Tecrübelerimiz bu yönde genel olarak) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ferat Ucar Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2015 Sorgulamiyorum o zaman ben focusumdan memnunum parasini hakediyor diyorum ve geciyorum konuyu saygilar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Eren Yurttaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2015 Park sensörü dahil 50900₺. 1.6 trendx 125hp buz beyaz,sedan, manuel. Mayıs sonu teslim kısmetse... Sizce fiyat nasıl ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
G.Ercan Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2015 ford fıyatları alıyorum bayiden.(focus3 hb trend x benzinli beyaz renk)ve yarın (05,05,2015) itibariyle fiyatların güncelleneceğini söylüyorlar.Bu konuda bilgisi olan var mı?veya artıs olacak mı olacaksa ne kadar?ayrıca en son 51500 fiyatı aldım bgn Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Halil Üstünel Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2015 beyler merhaba bende 1 mayısta 1.6 bezinli otomatik trend x için hersey dahil 56 000 tl fiyat aldım ve 2000 tl kapora verdim 20 mayıs arac teslim opak beyaz için styplas benzinli için metalik renk 56500 dediler hemen teslim düz vites için ford ticaride filo müşterisiyim 2 yıl da 20 ticari arac almışımdır bence az idirim yaptılar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
G.Ercan Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2015 bugun 51500 e anlaştım.park sensöru, sigorta ve ilk 6 aylık mtv dahil. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Halil Üstünel Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2015 kardeş ne aldın otomatikmi düzmü Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
G.Ercan Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2015 kardeş ne aldın otomatikmi düzmü düz hocam birde sunu sormak ısterım; aracı teslım alırken önerileriniz neler tecrübeli arkadaslar?motor koruma sacı tarzında vs.(tr'de olmazsa olmazlardan) baska ne olmazsa olmazlardandır veya suna dıkkat et dıyebılecegınız hususlar varmıdır? sımdıden tesekkur ederım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap