Hasan EKİN Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2016 Merhaba 2011 model focus 1.6 ecoboost titanium x ST paket 38.500km 56.000tl Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Okan Y. Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2016 Bir kaç çeşit arama yaptım ancak bulamadım, galerilerden alınan fiyat tekliflerini paylaşacagımız, ona göre belki o şehire gelerek uygun fiyata alabileceğimiz bir konu var mı acaba ? Ben Ankara Otokoçtan Focus (Sedan) için şu fiyatları aldım, başka nerede ne fiyat verdiler merak ediyorum 1.5 Dizel Otomatik PWS Trendx Liste Fiyatı : 88600 TL Teklif Edilen: 84750 TL 1.6 Benzin otomatik Liste Fiyatı : 69885 TL Teklif Edilen : 66800 TL Sıfırı ile takas etmek istesem diye sordum , Profilimde yazan 2013 Benzin+LPG li PWS aracıma da telefonda , araca bakmadan 43-44 bin tl civarı , uyarsa gelip detaylı bakalım dediler, bu kadar makas olmaz , piyasada sıcak paraya çok daha fazlasına satabilecekken, bana piyasanın eşit ya da üzerinde teklif vermelisiniz ki ben yine sizden sıfır araç almalıyım ,kaçırmamanız lazım müşteriyi diye düşünüyorum. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Berat Hasbek Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2016 16 dakika önce, Okan Y. said: Bir kaç çeşit arama yaptım ancak bulamadım, galerilerden alınan fiyat tekliflerini paylaşacagımız, ona göre belki o şehire gelerek uygun fiyata alabileceğimiz bir konu var mı acaba ? Ben Ankara Otokoçtan Focus (Sedan) için şu fiyatları aldım, başka nerede ne fiyat verdiler merak ediyorum 1.5 Dizel Otomatik PWS Trendx Liste Fiyatı : 88600 TL Teklif Edilen: 84750 TL 1.6 Benzin otomatik Liste Fiyatı : 69885 TL Teklif Edilen : 66800 TL Sıfırı ile takas etmek istesem diye sordum , Profilimde yazan 2013 Benzin+LPG li PWS aracıma da telefonda , araca bakmadan 43-44 bin tl civarı , uyarsa gelip detaylı bakalım dediler, bu kadar makas olmaz , piyasada sıcak paraya çok daha fazlasına satabilecekken, bana piyasanın eşit ya da üzerinde teklif vermelisiniz ki ben yine sizden sıfır araç almalıyım ,kaçırmamanız lazım müşteriyi diye düşünüyorum. Malesef öyle. Showroomlar hem sıfırdan hem 2.elden kazanıyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2016 8 dakika önce, Berat Hasbek said: Malesef öyle. Showroomlar hem sıfırdan hem 2.elden kazanıyor Şovrumlar kendileri 2. el satmıyorsa pek 2. elden kar etmiyorlar. Anlaşmalı galerileri var. Onları arıyor onlar geliyor ne verecekse söylüyor. O paradan 1 kuruş fazla almıyor Şovruum.. Ama kendileri 2. el satıyorsa işte o zaman 2. elden de kar ediyorlar.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Berat Hasbek Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2016 On 28.06.2016 at 11:26, H. Cenk said: Şovrumlar kendileri 2. el satmıyorsa pek 2. elden kar etmiyorlar. Anlaşmalı galerileri var. Onları arıyor onlar geliyor ne verecekse söylüyor. O paradan 1 kuruş fazla almıyor Şovruum.. Ama kendileri 2. el satıyorsa işte o zaman 2. elden de kar ediyorlar.. Ben bir showroomda çalışıyorum. Muhasebeciyim, 35 binlik bir araçtan ortalama 2 bin kar elde ediliyor. Dediğiniz de doğru galericiler var alıyorlar ama onlar arıyorlar... Çok çok bekleyen araç olursa maliyetine satılıyor. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Okan Y. Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2016 (düzenlendi) 19 saat önce, Berat Hasbek said: Ben bir showroomda çalışıyorum. Muhasebeciyim, 35 binlik bir araçtan ortalama 2 bin kar elde ediliyor. Dediğiniz de doğru galericiler var alıyorlar ama onlar arıyorlar... Çok çok bekleyen araç olursa maliyetine satılıyor. hocam aşağı yukarı 51-52 bin tl lik araca 43-44 bin lira teklif verdiler, 35 binlikte nasıl 2 bin kar ediyor? ya da maliyetine sattıkları ile benden aldıkları ortalamaya dahil olunca ortalama 2 bin öyle mi çıkıyor ? Ekleme: Aslında demeye çalıştığım,diyelim ki ben bu arabayı dışarıda piyasada 51bin tl ye sattım, elimde sıcak para var ve istediğim aracı seçmekte özgür durumdayım, showroom bana sıfır araba satabilmek için daha cazip bir teklif sunmalı ki , bana yeni arabayı da satabilsin diye düşünüyorum,tercih sebebi olabilmesi için. Ki en kötü piyasa fiyatını versin ki ben satmakla zaman kaybetmeyeyim. Yani bir cazibesi olmalı ki ben takasa gireyim . Aksine bazı ölücü galericilerden bile daha az fiyat veriyorlar. Bu şartlarda neden takasa girip yenisini almaya yöneleyim ki ? Dışarıda satınca da gidip onlardan almama ihtimalim de var malum. Haziran 30, 2016 Okan Y. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Berat Hasbek Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2016 6 saat önce, Okan Y. said: hocam aşağı yukarı 51-52 bin tl lik araca 43-44 bin lira teklif verdiler, 35 binlikte nasıl 2 bin kar ediyor? ya da maliyetine sattıkları ile benden aldıkları ortalamaya dahil olunca ortalama 2 bin öyle mi çıkıyor ? Ekleme: Aslında demeye çalıştığım,diyelim ki ben bu arabayı dışarıda piyasada 51bin tl ye sattım, elimde sıcak para var ve istediğim aracı seçmekte özgür durumdayım, showroom bana sıfır araba satabilmek için daha cazip bir teklif sunmalı ki , bana yeni arabayı da satabilsin diye düşünüyorum,tercih sebebi olabilmesi için. Ki en kötü piyasa fiyatını versin ki ben satmakla zaman kaybetmeyeyim. Yani bir cazibesi olmalı ki ben takasa gireyim . Aksine bazı ölücü galericilerden bile daha az fiyat veriyorlar. Bu şartlarda neden takasa girip yenisini almaya yöneleyim ki ? Dışarıda satınca da gidip onlardan almama ihtimalim de var malum. Bakın size teklif veren yeri,şirketi,kurumu bilmiyorum ben kendi şirketim için konuşuyorum. Ha savunmuyorum da ben çalışıyorum adamlar kazanıyor... Tutturabildiklerine çok aşağı uçuk rakam verdikleri de oluyor. Ben ortalama dedim çünkü 2. el araçlarda muayene,vergi v.s. gibi sıkıntılar da oluyor. Sizin dediğiniz konuya gelince; 2.el araç showroomlar için her zaman sıkıntıdır. Üzerine haciz konulan mı dersiniz,borcu çıkan mı, çalıntı olan mı? Diyeceksiniz ki almadan kontrol edilmiyor mu? Evet edilse de Türkiye'deki sistemler malum sonradan işliyor. Cezalar geç gelir,haciz geç konulur... Adam 2. el aracı almamak için ölü fiyat veriyor. Zaten şöyle bir durum var çoğu gelen araçta yıpranmış ve hasarlı oluyor. Aracına güvenen adam 2 gün bekliyor satıp sıcak para getiriyor kendisi de zarar etmemiş oluyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rasim S. Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2016 2016 focus 3.5 1.5 tdci sedan manyetik gri tekno+sr+bi-xenon-navi 108.500 tl Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Volkan Bozkaya Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2016 06.10.2016 tarihinde 183.000 Km deki 2005 Model Ford Focus C-Max 1.6 TDCİ Ghia (Aytozu Gri) aracımı İzmir'deki yetkili bir Ford Bayine 31.000 TL'ye takasa vererek yine aynı bayiden 2. el olarak 56.000 TL ye 2012 model 46.750 Km de Ford Focus III 1.6 TDCİ Titanium+OP Lunar Sky (Kahverengi) Sedan araç aldım. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
saner can Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2016 11.11.2016 - 10:02 tarihinde, Volkan Bozkaya yazdı: 56.000 TL ye 2012 model 46.750 Km de Ford Focus III 1.6 TDCİ Titanium+OP Lunar Sky (Kahverengi) Sedan araç aldım. Çok iyi fiyata almışsınız. Hayırlı olsun. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa.Yıldız Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2016 Geçen Mayıs 2012 model 2013 çıkışlı tcdi style 48 binde beyaz renk hb aracı 53.500₺ ye aldım şuan 56 binde Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Zeki Çelik Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2017 Ben 2014 focus 1.6 dizel trend x metalik gri aracımı 2016 mart ayında 54.000 TL'ye aldım 65.000 km de idi. Şu an 80.000 km de. daha bi 80.000 km daha yaparım çok memnunum... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Z. Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2017 2016 1.5 tdci ps titanium sunroof + navigasyon 98000 Aralık ta otosan genel merkezle yoğun yazışmalarla ÖTV den etkilenmeden aldım. Zira ekimde siparis edip kasım sonu gibi fiyat sabitlemesi yapmıştık. Üstüne ÖTV duzenlemesi gelince fiyati burada tutmak bayi için bir hayli güç oldu. Sağolsunlar epeyce bir mesai harcadilar benim için. Şu anki opsiyonsuz fiyatlar: 2016 bulunabilirse 107 2017: 116 Sunroof +navigasyon ile de yaklaşık bu fiyatlara alınabilir. Bayi indirim yapıyor yaklaşık 5000 tl kadar. O da bu iki opsiyonu bedavaya getirmiş olur. Ben de aracımı takasa araç vererek almıstim. Araç biraz gecikince "Kendim satmayi neden denemiyorum ki?" dedim. İlana çıktıktan 1 gün sonra satıldı. Bayi ile 61,5'a anlasmistik. Ben 64'e sattım. Bu konuda onlara da bir şey diyemiyorsunuz. Ellerinde bekleyen ikinci el araç maliyet demek. KDV demek. Ancak tüm bunlara rağmen arada 7-8 bin olursa dışarıya göre bu tabi çok şık bir davranış olmuyor. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
murat özcan Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2017 2013 benzin otomatik trend paket 59 binde 6 noktada lokal boya var,bunun dışında içi dışı kusursuz görünümde 48,500 bin 'e aldım,ayrıca 1 yıl motor mekanik şanzıman garantisi verdi aldığım bayi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
uğur özsabır Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2017 2012 1.0 titanium+smart focusumu biraz aciliyetten 50 bine verdikten sonra (birazdaha ederi vardı gibi) 2014 focus 1.6 tdci tekno+xenon+sunroof sax mavi aracımı 18 bin km de 79250 ye almıs bulunmaktayım (0 ı 120 bin i geciyor) yakında iki arac hakkında ufak bi kıyas yapacağım... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap