A Kemal sevin Oluşturma zamanı: Temmuz 28, 2016 Raporla Share Oluşturma zamanı: Temmuz 28, 2016 ford focus 2011 titanium cihazım için avic f9220 cihaz aldım. cihazıma bypass işlemi yapmak istiyorum. internette araştırmalarım sonucu şöyle bir işlem buldum. Can Bus cihazınızdaki beyaz kabloya kesik atarak, sarı mute kablosunun boştaki ucunu ve şase aldığınız (eksi siyah ve yeşil) kabloyu bir araya getiriyorusunuz. Bu üç kablonun bir araya gelmesi ile bypass işleminiz bitmiştir. sarı mute kablosunu buldum fakat diğer kabloları tam anlayamadım. Cihazdan çektiğim kablo fotoğrafları ektedir. bu konuda teknik bilgisi olan var ise yardımcı olursa sevinirim 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Karakoca Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2016 daha önce takılmıştı focus 2.5 kasaya tan otoda çalışan akın aktaş ve erkan dikici bilir Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
A Kemal sevin Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2016 Keşke yardımcı olabilseler.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Karakoca Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2016 22 saat önce, A Kemal sevin said: Keşke yardımcı olabilseler.. Arayın tanotoyu yardımcı olurlar ... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
A Kemal sevin Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2016 Telefonu bulamadım Ankara'da olmak mı gerekiyor uzaktan tarif ederler mi ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2016 Havada katliam kokusu var. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
A Kemal sevin Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2016 Havada katliam kokusu var. Nasıl yani ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Karakoca Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2016 23 saat önce, A Kemal sevin said: Telefonu bulamadım Ankara'da olmak mı gerekiyor uzaktan tarif ederler mi ? ankara ya yolunuz düşerse yardımcı olurlar https://www.google.com.tr/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=2&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwiQhZ_J4ZrOAhUHVhQKHbz2CA8QFggiMAE&url=http%3A%2F%2Fwww.tanoto.com.tr%2Fford%2Filetisim.aspx&usg=AFQjCNEoenvxKvHCLO28QxzwXqIwnZU7iQ&bvm=bv.128617741,d.bGs Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
A Kemal sevin Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2016 Maalesef Ankara'da değilim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap