Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2016 Yalan insanların içine yuva yapmış Hakan, birde pişkin pişkin konuşuyor utanmadan... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan Saraylı Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2016 En sonunda istediğimiz aracı bulduk, punto evo otomatik @Bekir B. abim sağolsun kırmadı bizi, dostlar arası bi alışveriş yaptık 6 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2016 33 dakika önce, Hakan Saraylı yazdı: En sonunda istediğimiz aracı bulduk, punto evo otomatik @Bekir B. abim sağolsun kırmadı bizi, dostlar arası bi alışveriş yaptık Ha diyorsun ki Sakaribaşı mangalbaşı yerken aldım arabayı E hayırlı olsun ne diyelim 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2016 Hayırlı olsun. Direksiyon modunu fazla kurcalamayın, yoksa bir süre sonra elinizde kalmasın . 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2016 Ben de tam "Puntolar fena değil sanki" demeye geldiydim 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih O. Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2016 @Hakan Saraylı abi sağlı sollu ataklarla galibiyeti garantiliyorsun bakıyorum. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap