Tuncay A. Oluşturma zamanı: Temmuz 29, 2016 Raporla Share Oluşturma zamanı: Temmuz 29, 2016 Merhaba arkadaşlar, Uzun bir aradan sonra tekrar aranızdayım, Şuan bir Cmax 1.6 Benzinli Trend+ opark renk+ Otomatik park 2015 (yeni) model araç alağım. Bayimin elinde kalan araç 61.000 Tl fiyat aldım, görüş ve önerileriniz nelerdir? Teşekkürler... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2016 2 saat önce, Tuncay A. said: Merhaba arkadaşlar, Uzun bir aradan sonra tekrar aranızdayım, Şuan bir Cmax 1.6 Benzinli Trend+ opark renk+ Otomatik park 2015 (yeni) model araç alağım. Bayimin elinde kalan araç 61.000 Tl fiyat aldım, görüş ve önerileriniz nelerdir? Teşekkürler... Fiyat uygun gibi görünüyor... Trend olmasına rağmen donanım olarak tatminkar bir araç, çok km yapan biri değilseniz benzinli çok üzmez... Hayırlısı olsun. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tuncay A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2016 51 dakika önce, Gürkan Çakıroğlu said: Fiyat uygun gibi görünüyor... Trend olmasına rağmen donanım olarak tatminkar bir araç, çok km yapan biri değilseniz benzinli çok üzmez... Hayırlısı olsun. Dizel otomatik 5.5 yaşındaki aracım şuan 70.000 km'de o yüzden benzinli ve fiyatı uygun diyerek bunu seçmek istedim. Dizel otomatik aracımda duracak. Ama halen kafamda netleştiremedim, sizlerden fikir almak istedim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ibrahim U. Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2016 arkadasimda 2012 model titanium-x var. sehir icinde 12-13 lt. ortalamada dolastigini soyluyor. ev is arasinda bol yokus olunca yakita yansimis. sehirler arasi normal kullanimda 6 litre civarinda dolastigini, hizli kullanimda 7-7.5 lt yaktigini soyluyor. kisi ve yol degiskenlerini unutmamakta fayda var tabiki. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2016 4 saat önce, Tuncay A. said: Dizel otomatik 5.5 yaşındaki aracım şuan 70.000 km'de o yüzden benzinli ve fiyatı uygun diyerek bunu seçmek istedim. Dizel otomatik aracımda duracak. Ama halen kafamda netleştiremedim, sizlerden fikir almak istedim. Tuncay, her yönüyle tam bir aile arabasıdır. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
İlhan Yalçın Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2016 2013 model 1.6 cmax sahibiyim yakit olarak sehir ici 9 -10 litre yakar ben altina hic dusemedim. Sehirler arasi 5.7 litre yi gordum en dusuk mersin aydin arasinda 90-110 km hizla sport kullanir hiz yaparsaniz 7-7.5 arasi yakar. sehirler arasinda konfor olarak gayet iyi gordugum tek dezavantaji yakit bana gore 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2016 Özellikle uzun yol yapmak keyiflidir. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
İlhan Yalçın Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2016 Akliniza takilan baska sorular varsa cevaplayabilirim tuncay bey Aslinda yakit bu araca gore gayet normal Aracta eksik olan bence 6. Vites arac yuksek hizda 6. vitesi kesinlikle istiyor 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2016 napıcan cmaxi, mondi noldu 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tuncay A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2016 (düzenlendi) 24 dakika önce, Ozan Kar said: napıcan cmaxi, mondi noldu Yalan oldu, çünkü evden birileri puntoya çöktü --5 dakika sonra eklendi-- Arkadaşlar, değerli cevaplarınız için teşekkür ederim. Fiyat yönünden olumsuz bir yorum olmamis, Yarin gidip faturasini kestirebilirim. Araçla ilgili servis sorunuda yasamayacagim, serviste yakin bi arkadasim var. Önce bi kararan ayna sonra, orijinal kolcak ihtiyacim olacak. Umarim montajlari kolay ve sorunsuzdur Temmuz 29, 2016 Tuncay A. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2016 2015 model park opsiyonlu liste fiyatı 70 bin TL. İstenilen 61 gayet iyi ve olağan bir indirim 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2016 3 saat önce, Tuncay A. said: Yalan oldu, çünkü evden birileri puntoya çöktü --5 dakika sonra eklendi-- Arkadaşlar, değerli cevaplarınız için teşekkür ederim. Fiyat yönünden olumsuz bir yorum olmamis, Yarin gidip faturasini kestirebilirim. Araçla ilgili servis sorunuda yasamayacagim, serviste yakin bi arkadasim var. Önce bi kararan ayna sonra, orijinal kolcak ihtiyacim olacak. Umarim montajlari kolay ve sorunsuzdur Oem kararan ayna var elimde Benim trend için almıştım hiç takamadan arabayı sattım... İsterseniz aldığım fiyata verebilirim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tuncay A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2016 5 saat önce, Gürkan Çakıroğlu said: Oem kararan ayna var elimde Benim trend için almıştım hiç takamadan arabayı sattım... İsterseniz aldığım fiyata verebilirim. Tesekkurler, arabayi teslim alinca sizinle iletişime gececegim. Takmasi kolaymi? Elektrik tesisati gerekiyormu? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2016 3 saat önce, Tuncay A. said: Tesekkurler, arabayi teslim alinca sizinle iletişime gececegim. Takmasi kolaymi? Elektrik tesisati gerekiyormu? Takması kolay görünüyor. Bildiğim kadarıyla tavanda mikrofonun yanında alarm tesisatı var (en azından önceki kasa öyle) veya aydınlatma tesisatından bir kablo ile olur diye düşünüyorum. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2016 13 saat önce, Tuncay A. said: Tesekkurler, arabayi teslim alinca sizinle iletişime gececegim. Takmasi kolaymi? Elektrik tesisati gerekiyormu? Semahattin abi her türlü takar sen niye dert ediyon ki Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap