Ersin Bilir Oluşturma zamanı: Ağustos 2, 2016 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ağustos 2, 2016 Arkadaşlar bilen için basit benim için karmaşa olan bir konuda yardım istiyorum. 1-Aracı çalıştırmadan yol bilgisayarını nasıl açabiliriz. 2-Araç star stop olduğu için soğuk havalarda kızdırma bujisi ısınmadan(daha önceki arabamda göstergedeki ikazların sönmesini beklerdim) mı çalışacak Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2016 YB yarım kontakla çalışıyor olabilir, ama emin değilim. Yarım kontak, anahtarlı modellerde kilit konumunu II'ye getirmek, düğmelilerde debriyaja basmadan düğmeye basmakla sağlanır. Kızdırma bujisi ısınının eksilere düşmesi durumunda devreye girecektir ve ihtiyaç oluşmuşsa işlevini tamamlamadan, ya da ışık sönmeden motorun çalışmasına izin vermeyecektir. Ciddi soğuk olmadığı sürece bekleme yapmayın, dondurucu soğuklar ışığın sönmesini bekleyin. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2016 Her durumda doğrudan çalıştırabilirsiniz, beklenmesi gereken bir şey varsa kendisi bekler. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Ersin Bilir
Arkadaşlar bilen için basit benim için karmaşa olan bir konuda yardım istiyorum.
1-Aracı çalıştırmadan yol bilgisayarını nasıl açabiliriz.
2-Araç star stop olduğu için soğuk havalarda kızdırma bujisi ısınmadan(daha önceki arabamda göstergedeki ikazların sönmesini beklerdim) mı çalışacak
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 2 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap