Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2017 33 dakika önce, Ergün YILDIZ yazdı: 2-3 ay önce Hepsiburada.com üzerinden müşteri bilgilerinin çalındığı bilgisi ulaştı. Çoğu yalan haber... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ergün YILDIZ Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2017 Doğruluğunu teyid edecek bir kaynağımız yok tabi hocam, ancak en güvenli yöntem sanal kart kullanmak ve sadece alışveriş miktarı kadar para koyup işlem yapmak. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2017 Nufus bilgilerinin calindigi bir ulkede sizin kredi karti bilgileriniz calinmis cok mu? Ogrenmeye baslayin artik eksilen limitli sanal kart kullanmayi. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2017 2 dakika önce, Servet Ö. yazdı: Ogrenmeye baslayin artik eksilen limitli sanal kart kullanmayi. Sanal kartla 1 saatlik limit tanımlayıp alışveriş yapıyorum her zaman. Limitide ihtiyaç kadar belirliyorum. Buna rağmen çalınması şaşırttı... Neyseki sıkıntı yok... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Berat Hasbek Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2017 Sanal kartla 1 saatlik limit tanımlayıp alışveriş yapıyorum her zaman. Limitide ihtiyaç kadar belirliyorum. Buna rağmen çalınması şaşırttı... Neyseki sıkıntı yok... Geçmiş olsun Ahmet ucuz yırtmışsın tabiri caizse. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2017 7 hours ago, Ahmet A. said: Sanal kartla 1 saatlik limit tanımlayıp alışveriş yapıyorum her zaman. Limitide ihtiyaç kadar belirliyorum. Buna rağmen çalınması şaşırttı... Neyseki sıkıntı yok... Pek saçma olmuş, telefon ve internet bankacılığı açıktır kartında o zaman. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2017 İş buraya kadar gelmiş --37 dakika sonra eklendi-- Garip... 1 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
çağlar çetinkaya Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2017 (düzenlendi) O da birşey mi geçen ay benim ziraat internet bankacılığı hesabıma girmişler adamlar 36900 TL başka ziraat hesaba aktarmışlar ordan yapıkredi eft yapmışlar Allahtan parayı çekememişler Ziraat genel müdürlük durumu işlemden 20dk sonra fark etmiş ve beni aradı hemen savcılığa suç duyurusunda bulunduk parayıda çekemeden blokelediler şükür paramızı 3gün sonra aldık...Bana hiç bir şekilde mesaj falan gelmedi şu kadar para aktarıldı yok internete giriş şifresi vs. Diye sanırım telefonumuda yönlendirmişler...Aman herkes dikkatli olsun telefonunuzda kesinlikle bi virüs proğramı olsun güvenlik önlemlerinizi alın arkadaşlar .Adamlar ek hesaba varana kadar tüm hesabı göndermişler .Gönderilen hesapta Manisa Kırkağaçta ziraat şubesinde asker hesabı.Bazı erler para karşılığı internet hesabını kullandırıyormuş,öyle olabilir dedi banka görevlisi .Bu kişinin hesabındada 96 bin tl para gözüküyormuş vs.Hesap sahibi ile ilgili savcılık yakalama kararı çıkardı vs vs. Bayağı stresli bir gün geçirdik... Aralık 8, 2017 çağlar çetinkaya tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2017 Geçmiş olsun. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2017 Geçmiş olsun hergün binlerce insan dolandırılıyor şansın yaver gitmiş. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
çağlar çetinkaya Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2017 Sağ olun teşekkür ederim . Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2017 Çağlar geçmiş olsun, hakkaten iyi kurtulmuş meblağ da az değil, 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2017 Geçmiş olsun, hırsızlık ve sahtekarlık da hatır sayılı bir gelişme gösterdiğimiz kesin. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
çağlar çetinkaya Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2017 09.12.2017 - 08:25 tarihinde, Bekir B. yazdı: Çağlar geçmiş olsun, hakkaten iyi kurtulmuş meblağ da az değil, Teşekkür ederim abi parayıda daha olaydan 1gün önce hesaba aktarmıştım ,punto almaya gidecektim adamlar hesaba girmişler bizim araba işi az daha yatacaktı rötarlıda olsa aldık puntoyu sahibi sağ olsun birkaç gün bekledi bizi --3 dakika sonra eklendi-- 09.12.2017 - 09:36 tarihinde, Cem Boneval yazdı: Geçmiş olsun, hırsızlık ve sahtekarlık da hatır sayılı bir gelişme gösterdiğimiz kesin. Teşekkür ederim Cem Abi dolandırıcılıkta sınır yok adamlar neler yapıyor neler hala anlayamadım benim telefona ne yapıp mesajları engellediler bende birşey falan yüklemedim tel.e ama nasıl oldu anlamadım 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2017 İşte bunlar hep android... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap