Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.
Dün akşam aküm bitti araba 19:30 - 23:30 arası 4 saat kadar park Halinde kaldı takviye vermek için kaputu açıp tesadüf eseri antifiriz haznesinde su kalmadığını gördüm hiç su yoktu ve araçta ne bi hararet nede bir uyarı hortumlar sağlam sızma falan yoktu birazdan serviste kontrol edecez aklıma takılan bizim bu araçlarda neden hararet göstergesi ve uyarısı çalışmıyor ...
Soru
Serdar yaman
Dün akşam aküm bitti araba 19:30 - 23:30 arası 4 saat kadar park Halinde kaldı takviye vermek için kaputu açıp tesadüf eseri antifiriz haznesinde su kalmadığını gördüm hiç su yoktu ve araçta ne bi hararet nede bir uyarı hortumlar sağlam sızma falan yoktu birazdan serviste kontrol edecez aklıma takılan bizim bu araçlarda neden hararet göstergesi ve uyarısı çalışmıyor ...
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
22
10
8
7
Popular Days
Ağs 4
45
Ağs 5
33
Ağs 6
11
Ağs 12
3
Top Posters For This Question
Serdar yaman 22 posts
Fatih Mehmet USLU 10 posts
Doğan Kurban 8 posts
Yakup Ç. A. 7 posts
Popular Days
Ağs 4 2016
45 posts
Ağs 5 2016
33 posts
Ağs 6 2016
11 posts
Ağs 12 2016
3 posts
Popular Posts
Servet Ö.
Benim bildiğim 5. yada 6. eb genleşme kabı çatlaması. Düşününce hepsi çatlamış, etrafımdakilerin. Gayette kronik bir durum bu. --9 dakika sonra eklendi-- Yağ seviye sensörü var mı? S
Cem Boneval
@Serdar yaman şansın varmış. Bende de hortum patladığında haznenin de çatlamaya yakın olduğu fark edilmişti geçen sene. Ortalama 3 - 4 sene dayanıyor, sonra değişmek gerekiyor. Servis
Ramazan V.
Arabadan gram anlamazdım taki focus alasıya dek. Şimdi sanayi çırağından hallice duruma geldim. 60.000 bakımını evde kendim yapmayı düşünüyorum.
Posted Images
Bu soruda 101 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap