BulentGulsahin Oluşturma zamanı: Ağustos 4, 2016 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ağustos 4, 2016 Aracıma ayak altı aydinlatma yaptirdim arkadaslar tam konsoldaki renkte led bulamadim bulursam rengini degistirecegim genede gayet guzel oldu. Önerebileceğiniz konsolla ayni renkte led var mı? 5 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2016 Gayet güzel olmuş. Sürekli yanıyor mu? Elektriği nerden alındı? Yaptırdım derken, sizde yapabilirdiniz. Güle güle kullanın. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
BulentGulsahin Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2016 Elektrigi ben park lambalarindan aldirdim. Gece otomatik farlar devreye girince yaniyor. Kapiyi acinca parklar yandigi icin onlarda yaniyor cok iyi mantik oldu. Tavan lambasina baglansa sadece kapiyi acinca yanacakti cunku 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2016 benim arabada da aynı mantıkla çalışıyor orjinal olanı. farlar yanınca ambiyans yanıyor gece stop edince ambiance ben çıktıktan 15-20sn sonra sönüyor. sizinki ile farkı gecikmesi. aynı rengi 3led RGB alıp yapabilirdiniz. kumandayı sol yandaki küöük bölmeye koyardınız istediğinizde rengini değiştirirdiniz güzel durmuş, iyi günlerde kullanın 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2016 Güzel olmuş güle güle kullanın. Şerit led mi uyguladınız yoksa gerekli parçalarımı aldınız? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
BulentGulsahin Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2016 Aracta yeri vardi zaten sadece Cikmacidan aydinlatma kapagini aldim icine serit led taktirdim. Lambalar Disardan bakinca orjinal yerlerinde yani. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Furkan İlker Özmen Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2016 Bende yaptırmayı düşünüyorum bağlantı yerlerinin resmini atabilir misiniz? Ya da detaylı resimlerini? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
BulentGulsahin Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2016 8 saat önce, Furkan İlker Özmen yazdı: Bende yaptırmayı düşünüyorum bağlantı yerlerinin resmini atabilir misiniz? Ya da detaylı resimlerini? Hocam elektrikci parklarla yanmasi icin bayagi ugrasti torpido gözunun altindaki parklara giden kablodan aldi elektrigi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2016 Tavan lambasindan alabilirsiniz .sürekli yanmaz ama anahtar dan acinca,kapı açılınca yanar. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serhat Turan Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2016 Herkese selamlar bende de 2012 otomatik focus sedan var ve araçta olan özellikleri kullanarak iç aydınlatmaları çalıştırdım fakat tek renk olarak kırmızı yanıyor. Bu rengi sistemin kendisinden değiştirebilirmiyim yoksa farklı renkte led alıp onları mı takmalıyım? şimdiden teşekkürler. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2016 Herkese selamlar bende de 2012 otomatik focus sedan var ve araçta olan özellikleri kullanarak iç aydınlatmaları çalıştırdım fakat tek renk olarak kırmızı yanıyor. Bu rengi sistemin kendisinden değiştirebilirmiyim yoksa farklı renkte led alıp onları mı takmalıyım? şimdiden teşekkürler. Ampul lü bir tipse değiştirebilirsiniz.led ise işlem yapmadan malesef değişmez. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2016 11.08.2016 - 14:25 tarihinde, Serhat Turan yazdı: Herkese selamlar bende de 2012 otomatik focus sedan var ve araçta olan özellikleri kullanarak iç aydınlatmaları çalıştırdım fakat tek renk olarak kırmızı yanıyor. Bu rengi sistemin kendisinden değiştirebilirmiyim yoksa farklı renkte led alıp onları mı takmalıyım? şimdiden teşekkürler. değişmez, led voltajlarıda renge göre değişir ledleri değiştirmek yetmez. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
BulentGulsahin Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2016 Sanirim orjinal rengi yakalatim turkuaz renk led piyasada malesef yok benim yaptirdigimda cok mavi oldugu icin led lerin önune sari elektrik bandi koydum ve gostergelerdeki renklere tam uydu. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Berat Hasbek Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2016 25.08.2016 - 23:23 tarihinde, BulentGulsahin yazdı: Sanirim orjinal rengi yakalatim turkuaz renk led piyasada malesef yok benim yaptirdigimda cok mavi oldugu icin led lerin önune sari elektrik bandi koydum ve gostergelerdeki renklere tam uydu. Ben de yakın zamanda yapmayı planlıyorum ama... Bir kaç sorum olacak; -Araç seyir halinde iken fazla ısınmıyor mu? Sonuçta uzun yolculuklarda yolculuk bitene değin sönmeyecek... -Aydınlatma devrelerine de sonradan sigorta bağladınız mı ve aydınlatmaların maliyeti nedir acaba? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
BulentGulsahin Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2016 41 dakika önce, Berat Hasbek yazdı: Ben de yakın zamanda yapmayı planlıyorum ama... Bir kaç sorum olacak; -Araç seyir halinde iken fazla ısınmıyor mu? Sonuçta uzun yolculuklarda yolculuk bitene değin sönmeyecek... -Aydınlatma devrelerine de sonradan sigorta bağladınız mı ve aydınlatmaların maliyeti nedir acaba? Gece yaniyor sadece led lerin fazla bi problem cikaracagini sanmiyorum sonucta cogu lüx araclardada gece surekli yaniyo eski astra aracimdada vardi sigorta falan baglatmadim elektrigi park lambalarindan aldilar usta bayagi ugrasti parklara giden kabloyu bulmak icin 40 tl iscilik verdim. Lambalarin orjinal kapaklarinida bi arkadas cikmacidan temin etti. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap