Teoman S. Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2016 Ya da şu şekilde yaparsın. Tavan aydınlatmaya bağlatırsan kapılar açıldığında, arabayı ilk açtığında yanar. Sürekli yanmaz.. Ben bu şekişde yaptım. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
BulentGulsahin Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2016 26 dakika önce, Teoman Saraç yazdı: Ya da şu şekilde yaparsın. Tavan aydınlatmaya bağlatırsan kapılar açıldığında, arabayı ilk açtığında yanar. Sürekli yanmaz.. Ben bu şekişde yaptım. Orjinalinde nasil peki ben gece surekli yaniyor biliyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2016 2 dakika önce, BulentGulsahin yazdı: Orjinalinde nasil peki ben gece surekli yaniyor biliyorum. Doğru biliyorsunuz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Osman Türkol Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2016 bunlarda benim aydınlatmalar 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tuncay A. Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2016 (düzenlendi) Bunlarda benden, Torpido üzerindeki orj led olarak değişecek, bakmayın pembe olmasına Kasım 18, 2016 Tuncay A. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yahya Akman Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2016 Buda benden olsun ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mevlüt Aksoy Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2016 Ayak aydınlatmayı yaparken, enerjinin Artı ucunu Tavan aydınlatmasının sigortasından alsak yine tavan aydınlatması gibi gecikmeli söner mi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Osman Türkol Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2016 Şimdi, Mevlüt Aksoy yazdı: Ayak aydınlatmayı yaparken, enerjinin Artı ucunu Tavan aydınlatmasının sigortasından alsak yine tavan aydınlatması gibi gecikmeli söner mi. Sönmez Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yahya Akman Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2016 Ayak aydınlatmayı yaparken, enerjinin Artı ucunu Tavan aydınlatmasının sigortasından alsak yine tavan aydınlatması gibi gecikmeli söner mi. Sönmez abi. Tavan aydınlatmadan çekmek lazim hattı. 1 ve 3 numaralı pinlerden hat çekilmesi gerekli. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2016 tavana bcmden gitmiyor mu? Yerine bakıp bcmden alsanıza direk, boşuna tekrar yukardan indirmeye gerek yok. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tuncay A. Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2016 3 saat önce, Ozan Kar yazdı: tavana bcmden gitmiyor mu? Yerine bakıp bcmden alsanıza direk, boşuna tekrar yukardan indirmeye gerek yok. Biz tavana giden degilde, ayak aydinlatmaya giden Bcm uzerinde orj sistemde giden sokete baktik, direk oradan alip orj gibi calissin diye, fakat orj aracya olan bi soket benim aracta hic yoktu, bcm den tavana bagladik begenmedik sonra kontaga bagladik. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alaattin C. Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2016 19.11.2016 - 08:02 tarihinde, Tuncay A. yazdı: Biz tavana giden degilde, ayak aydinlatmaya giden Bcm uzerinde orj sistemde giden sokete baktik, direk oradan alip orj gibi calissin diye, fakat orj aracya olan bi soket benim aracta hic yoktu, bcm den tavana bagladik begenmedik sonra kontaga bagladik. kontağa nasıl bağlattınız acaba? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tuncay A. Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2016 6 saat önce, Alaattin C. yazdı: kontağa nasıl bağlattınız acaba? Ustaya sorup bilgi veririm, galiba gem modülünden bagladi. tavan ayak ve torpido ustu led kontaktan 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ercan Gülmez Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2016 (düzenlendi) 18.11.2016 - 12:19 tarihinde, Osman Türkol yazdı: bunlarda benim aydınlatmalar Abi senin aydınlatmaları çok beğendim bende yapıcam en kısa zamanda kullandıpın malzemeleri yazar mısın ? Tavan aydınlatmasından memnunum ama ayak ve kontak aydınlatması şart. Hatta ip neon alıp abartmamak şartıyla güzel bi ambians yapmayı düşünüyorum Kasım 21, 2016 Ercan Gülmez tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Osman Türkol Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2017 (düzenlendi) Arkadaşlar,Ayak altı aydınlatmalarımı otomatik yaptım.Peki nasıl yaptım. Aliexpresten ldr li gece gündüz ışık sensörü aldım.Kabloyu yolcu bölmesinde ki 85 nolu (klima olan sigortadan artı ucu şase yi de oradaki bir civata dan aldım ve sistemi kurdum.Gece otomatik olarak karanlıkta ayak altı lambalarım otomatik yanıyor.fotolarda ki aynısını sigortaların oraya kurdum.Bu devreden iki adet aldım bu fotolardaki sizin için demo olarak kurdum.Gece fotoyu çekip atarım. Aldığım ürünün linki merak eden olursa https://tr.aliexpress.com/item/12V-Car-Light-Control-Switch-Photoresistor-Relay-Module-Light-Detection-Sensor/32722965560.html?spm=2114.13010608.0.0.5a46i1 Şubat 2, 2017 Osman Türkol tarafından düzenlendi 6 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap