İlhan Yalçın Oluşturma zamanı: Ağustos 9, 2016 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ağustos 9, 2016 Arkadaslar esime araba almayi dusunuyoruz. Esim fiesta yada polo istiyor. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-skoda-sahibin-den-cok-temiz-30-bin-km-de-sifir-gibi-skoda-rapid-323773926/detay linkteki araba alinir mi ?ilerde satmakta sikinti ceker miyim? Sizin goruslerinizi bekliyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2016 Fabia'yı düşündünüz mü? https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-skoda-inan-2.el-den-2013-skoda-fabia-1.2-326550104/detay Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
İlhan Yalçın Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2016 Yakup bey fabia yaya nedense bir turlu isinamadim[emoji5] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Volkan Ö. Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2016 Satışı zor ama fiyat performans arabası. Benim gözümde arada model olduğu için satması zor oluyor diye söylüyordu sahipleri (bakiniz skoda forum) İyi bor pazarlıkla uygun alıp satarken de uygun satarsınız. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ibrahim U. Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2016 aracin ic ve bagaj hacmi cok tatminkar, bu acidan tavsiye edebilirim. ancak ilettiginiz model 1.2 motor ve turbo besleme yok. teknik degerlerine bakin ve uzaklasin derim. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Oğuzhan Özkan Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2016 Satış konusunda sıkıntı yaşayabileceğinizi düşünüyorum ancak guzel araç olmasina karsin yakit tuketimi sizi uzebilir Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2016 Skoda ve Seat'ın cazip fiyatlı modeller sunduğunu kabul etmek gerek. İki önerim var: 1. Eşinize alacağınız arabaya ısınması gereken siz değilsiniz, eşiniz! 2. Kazalı Rapid alana kadar temiz Fabia alırım. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
İlhan Yalçın Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2016 Skoda ve Seat'ın cazip fiyatlı modeller sunduğunu kabul etmek gerek. İki önerim var: 1. Eşinize alacağınız arabaya ısınması gereken siz değilsiniz, eşiniz! 2. Kazalı Rapid alana kadar temiz Fabia alırım. Guzel yorum[emoji122]cem abi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet Dursun Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2016 Rapid Spaceback 1.2 Tsi ile Leon 1.2 Tsi arasında gittik geldik biz de; neticede 1-2 bin TL pahalı olmasına rağmen Leon'da karar kıldık. Sebeplere gelince Rapid SB 1.2 Tsi 90 Bg'lik model; koltukları daha yumuşak olmasına rağmen rahat edemedik; dış tasarım Leon'un daha sportif; ikinci elde Leon'un kendine has bir albenisi var (Galerici bir kuzenim var; Skoda Seat'dan çok daha yavaş gidiyor demişti)... İkinci elde Leon fiyatları nasıl bakmadım ama muhtemelen Rapid'den yüksektir; yine de bir bakın derim... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
İlhan Yalçın Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2016 Ahmet bey fiyatlar yuksek ve temiz araba yok bu gidisle polo alacaz [emoji5] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan erden Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2016 1,2 motor her türlü almazdım. tüketim değerleri neredeyse 1,6 ile aynı. sakin kullanacaksında az yakacakmış, yok abi öyle bişey. bu motoru kullanıpta 7-8 litre yakıyorum diyen çok gördüm. tek avantajı vergi. başka bişey değil. insan ister istemez hızlanmak istiyor bazen, o zamanda yakıt fırlıyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2016 Aydinlikevler, galericiler, araba, sag tarafi komple orselenmis araba. Bunun yerine bungee jumping deneyin, bir tik daha heyecanli olacaktir. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
İlhan Yalçın Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2016 Arkadaslar esim i20 istedigi icin bu araci almaya karar verdik.http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-ogretmenden-kazasiz-2013-i20-327837662/detay 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2016 Hayırlısı olsun, içişleri bakanı onayladıysa bizce sorun yok Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
İlhan Yalçın Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2016 Aynen oyle[emoji2] aslinda ben i20 istemiyordum ama fiyar olarak cazip geldi fiesta polo bulamadik hep agir hasarli Piyasada temiz yazan araclarin sayisi bir elin parmaklarini gecmez ariyorum hicbir sey yok diyorlar arabada 13 bin lira hasar cikiyo Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap