Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.
2010 model 1.6 focus tdci arabama geçtiğimiz cumartesi günü yağ bakımı yaptırdım ve fren balatalarını değiştirdim. ustam bana krank kasnağında boşluk olduğunu ve değiştirilmesi gerektiğini söyledi. uzun yola gitme hemen değiştir dedi. tabi maddi durumum o onda müsait olmadığından bir sonraki ayın maaşında bakarız dedim. eğer böyle uzun yola gidersen Allah muhafaza krank kasnağı dağılırsa trigeri de sıkıştırır motor yaptırmak zorunda kalırsın dedi. halbuki trigeri v kayışını yeni değiştirmiştim.
krank kasnağı ve işçilik ücreti olarak ne kadar maliyeti olur bana arkadaşlar ?
Soru
Olcay Atay
merhaba arkadaşlar
2010 model 1.6 focus tdci arabama geçtiğimiz cumartesi günü yağ bakımı yaptırdım ve fren balatalarını değiştirdim. ustam bana krank kasnağında boşluk olduğunu ve değiştirilmesi gerektiğini söyledi. uzun yola gitme hemen değiştir dedi. tabi maddi durumum o onda müsait olmadığından bir sonraki ayın maaşında bakarız dedim. eğer böyle uzun yola gidersen Allah muhafaza krank kasnağı dağılırsa trigeri de sıkıştırır motor yaptırmak zorunda kalırsın dedi. halbuki trigeri v kayışını yeni değiştirmiştim.
krank kasnağı ve işçilik ücreti olarak ne kadar maliyeti olur bana arkadaşlar ?
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 5 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap