Volkan Çelebi Oluşturma zamanı: Ağustos 14, 2016 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ağustos 14, 2016 Merhaba arkadaşlar, Ben malesef pek anlamıyorum o yüzden siz bilenlere sorayım dedim. Ön fardaki ampüllerden biri patladı ve konsolda uyarı alıyorum. Bu kısalar yandığında: Bu ise uzunlar Hangi marka ve model ampül almalıyım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2016 Aracınız modeli nedir yüklediğiniz fotoğraflar açılmadı bende. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Volkan Çelebi Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2016 Aracınız modeli nedir yüklediğiniz fotoğraflar açılmadı bende. Fotoların açılması laxım normalde. Aracım 2012 focus 3 Titanium x ecoboost Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2016 Fotoların açılması laxım normalde. Aracım 2012 focus 3 Titanium x ecoboost Mercekteki ampül patladıysa d3s xenon ampül takmanız gerekiyor. Merceğin yanındaki uzun halojen ampülse h7 halıjen ampül takacaksınız. En içte kalan dönüş farı ampülüyse h1 takmanız gerekiyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2016 17 dakika önce, Volkan Çelebi yazdı: Fotoların açılması laxım normalde. Aracım 2012 focus 3 Titanium x ecoboost Fotoğraflar Türkiye'de açılmaz. Yukardaki duyurularda açıklaması mevcut. Düzenledim artık gözükür. Far konusunda ne takacağınız GENEL BİLGİLER kısmında yer almaktadır. Marka konusunda eski başlıklarımızda yorumlar mevcut, kontrol edebilirsiniz ürün ismi aramasıyla. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2016 Hem uzun hem kısa patlamış, ilginç. Uzun H1, Kısa H7. Doğan abinin yazdığı xenon far için, Türkiye'de X paket ile geliyor ancak sizde yok. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2016 Hem uzun hem kısa patlamış, ilginç. Uzun H1, Kısa H7. Doğan abinin yazdığı xenon far için, Türkiye'de X paket ile geliyor ancak sizde yok. Fotolar açılmayınca tit x diyince öyle yazdım. Ampül çeşitleri konusunda ayrıntılar var oradan bakılabilir bence. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2016 Şimdi, Doğan Kurban yazdı: Fotolar açılmayınca tit x diyince öyle yazdım. Ampül çeşitleri konusunda ayrıntılar var oradan bakılabilir bence. Biliyorum abi de iki farklı mesaj olunca kafa karışmasın diye açıkladım. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Volkan Çelebi Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2016 Mercekteki ampül patladıysa d3s xenon ampül takmanız gerekiyor. Merceğin yanındaki uzun halojen ampülse h7 halıjen ampül takacaksınız. En içte kalan dönüş farı ampülüyse h1 takmanız gerekiyor. Peki bunlarun bir özellikleri yok mu marka, lümen, renk vs. Üzerinde h1 yada h7 yazması yeterli mi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2016 9 dakika önce, Volkan Çelebi yazdı: Peki bunlarun bir özellikleri yok mu marka, lümen, renk vs. Üzerinde h1 yada h7 yazması yeterli mi Volkan halojen farda lümen vs olmaz. Senin farlar xenon değil yani normal H1 ve H7 ampul alıp değiştirmen yeterli. --0 dakika sonra eklendi-- Osram veya Philips marka alıp değiştirebilirsin... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Volkan Çelebi
Merhaba arkadaşlar,
Ben malesef pek anlamıyorum o yüzden siz bilenlere sorayım dedim. Ön fardaki ampüllerden biri patladı ve konsolda uyarı alıyorum.
Bu kısalar yandığında:
Bu ise uzunlar
Hangi marka ve model ampül almalıyım.
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 9 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap