BulentGulsahin Oluşturma zamanı: Ağustos 15, 2016 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ağustos 15, 2016 Debriyajdaki bu parca nedir acaba debriyajin yumusamasi icin bu parcanin debriyaja bastikca girip cikan yerine gres yaği sursek olurmu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Misafir Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2016 Bu parça debriyaj yayı ona yağ sürmeniz debriyaji yumuşatmaz. Sert ise debriyaj baskı-balata ve bilya degistirmek gerekir . Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2016 5 saat önce, BulentGulsahin yazdı: Debriyajdaki bu parca nedir acaba debriyajin yumusamasi icin bu parcanin debriyaja bastikca girip cikan yerine gres yaği sursek olurmu Sürün tabi, gıcırtı yapıyorsa gider. Yaş ve meslek itibariyle affınıza sığınarak, yay'a yağ sürerek torsiyonunu değiştirmeyeceğinizi bizden duymanız çok acı değil mi? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 BulentGulsahin Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2016 15 dakika önce, Servet Ö. yazdı: Sürün tabi, gıcırtı yapıyorsa gider. Yaş ve meslek itibariyle affınıza sığınarak, yay'a yağ sürerek torsiyonunu değiştirmeyeceğinizi bizden duymanız çok acı değil mi? Estafurullah ama yazdiklarinizdan hicbisey anlamadim desem isaretli plastik nedir..? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2016 1 dakika önce, BulentGulsahin yazdı: Estafurullah ama yazdiklarinizdan hicbisey anlamadim desem isaretli plastik nedir..? Yayı (dolayısıyla plastiği), yağlayarak yumuşatamazsınız dedi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2016 Şimdi, BulentGulsahin yazdı: Estafurullah ama yazdiklarinizdan hicbisey anlamadim desem isaretli plastik nedir..? Tahmin etmiştim anlamadığınızı Yay yerinden kayıp çıkmasın diye konulmuş şapka. Muhtemelen sıkışma esnasında ses çıkmamasını, yayın hizada durmasını ve gerektiğinde yayı çıkarmaya ve kolayca yerine takmaya yarıyor. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 BulentGulsahin Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2016 Tesekkur ederim aciklama icin. :-)) aracim sifir pedal yumusak ama daha önceki aracim jetta nin debriyaji daha yumusakti varmi bi caresi icin sormustum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2016 1 dakika önce, BulentGulsahin yazdı: Tesekkur ederim aciklama icin. :-)) aracim sifir pedal yumusak ama daha önceki aracim jetta nin debriyaji daha yumusakti varmi bi caresi icin sormustum Sıfır focusların debriyajlarının ne derece yumuşak olduğunu biliyorum. Eğer aracınızın debriyajının sert olduğunu düşünüyorsanız, bence gidip bayideki başka arabalara basıp deneyin. Eğer sizinkiyle aynıysa sorun yok, değilse aracınızı gösterin. Şayet sıfır halinden daha yumuşak bir debriyaj beklentisi beni çok şaşırtır. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2016 Jetta'nın ki yumuşak geliyorsa onda problem var. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 BulentGulsahin Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2016 28 dakika önce, Servet Ö. yazdı: Sıfır focusların debriyajlarının ne derece yumuşak olduğunu biliyorum. Eğer aracınızın debriyajının sert olduğunu düşünüyorsanız, bence gidip bayideki başka arabalara basıp deneyin. Eğer sizinkiyle aynıysa sorun yok, değilse aracınızı gösterin. Şayet sıfır halinden daha yumuşak bir debriyaj beklentisi beni çok şaşırtır. Hocam benim aracimin debriyaji sert degil ama anlatmak istedigim vw debriyaji ford tan daha yumusak. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2016 5 dakika önce, BulentGulsahin yazdı: Hocam benim aracimin debriyaji sert degil ama anlatmak istedigim vw debriyaji ford tan daha yumusak. Sizin arabanızın debriyajı sert değil ama daha yumuşatmaya çalışıyorsunuz? VW nin özellikle Jettanın debriyajı tarihte fordun debriyajından yumuşak olmadı bence. Neyse, sizin arabanızın debriyajının sert olmadığını ve bir sorununuz olmadığını öğrendiğime göre bu gereksiz muhabbetten izninizle uzaklaşıyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2016 jettayı bilmiyorumda fordun debriyajı kullandığım diğer manullere göre genelde sertti. Mesela puntonunki bin kat daha yumuşak alışkanlıkla basınca ayağım tabanı delip yere değecek sanıyorum. Sıfırkende öyleydi... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2016 (düzenlendi) Bu yay, siz bastıktan sonra pedalın geri gelmesini sağlar. Genel debriyaj sertliklerinin kaynağı bu yay olmasa da, hissedilen sertlikte etkisi olabilir. Yağlamanın özellikle yeni araçta bir faydası olmayacaktır. Ağustos 16, 2016 Murat Kavuk tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 BulentGulsahin Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2016 10 saat önce, Servet Ö. yazdı: Sizin arabanızın debriyajı sert değil ama daha yumuşatmaya çalışıyorsunuz? VW nin özellikle Jettanın debriyajı tarihte fordun debriyajından yumuşak olmadı bence. Neyse, sizin arabanızın debriyajının sert olmadığını ve bir sorununuz olmadığını öğrendiğime göre bu gereksiz muhabbetten izninizle uzaklaşıyorum. Öncelikle tarihte vw debriyaji ford tan yumusak olmadi demissiniz ezbere degil bi vw kullanin sonra yorumunuzu alayim ha istanbuldaysaniz sirket aracim var jetta getireyim test edin. --1 dakika sonra eklendi-- 9 saat önce, Ozan Kar yazdı: jettayı bilmiyorumda fordun debriyajı kullandığım diğer manullere göre genelde sertti. Mesela puntonunki bin kat daha yumuşak alışkanlıkla basınca ayağım tabanı delip yere değecek sanıyorum. Sıfırkende öyleydi... Servet beyede anlatmak istedigim buydu. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2016 3 dakika önce, BulentGulsahin yazdı: Öncelikle tarihte vw debriyaji ford tan yumusak olmadi demissiniz ezbere degil bi vw kullanin sonra yorumunuzu alayim ha istanbuldaysaniz sirket aracim var jetta getireyim test edin. Her iki araci da epeyce bir sure kullandim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 BulentGulsahin Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2016 1 dakika önce, Servet Ö. yazdı: Her iki araci da epeyce bir sure kullandim. Sifirlariyla karsilastirmamissiniz o zaman Hocam fazla tartismiyacagim sizinle oyle diyosaniz oyledir. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
BulentGulsahin
Debriyajdaki bu parca nedir acaba
debriyajin yumusamasi icin bu parcanin debriyaja bastikca girip cikan yerine gres yaği sursek olurmu
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 16 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap