Akın Can Oluşturma zamanı: Ağustos 19, 2016 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ağustos 19, 2016 Focus 3.5 park sensörü taktıran var mı ücreti ne kadar acaba sesli mi görüntülü mü Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2016 İnternete bakmamız daha mantıklı olur arabaya özgü bir parça değil. Size uygun olanı seçmeniz yeterli. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
1 H. Cenk Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2017 Akşam eve gittim gene ötüyordu. Ben de burada yazılanlardan Türk işi anladığım kısa devre /temassızlık olabilir diye tüm sensörlere ufak çaplı ymruklar attım. Yumruklardan sonra düzeldi şu ana kadar sorun yok. Tekrarlarsa arabada boksör eldiveni taşımayı düşünüyorum 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Osman Türkol Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2016 Akın bey siz böyle her aklınıza geleni tek tek sorarsanız sizin iş zor görünüyor.bu arabanın kitapçığını bulsanız mesela daha kolay olur 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Misafir Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2016 35 tl den başlayan universal 1000 tl ye varan oem park sensor kitleri var.artık tercih bütçeye kalmış. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 BulentGulsahin Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2016 (düzenlendi) Disardan Cyclone marka tampon renginde gostergesiz olanlardan taktirdim gayet guzel cok dandik olanlarindan almayin. Serviste cyclone takiyor. Ağustos 20, 2016 BulentGulsahin tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 H. Cenk Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2017 Yeni konu açmadan buradan devam edeyim. 2015 focusuma bayiinin sonradan taktığı sesli park sensörü var. Salı gününe kadar işini gayet iyi yapıyordu. O gün bozuldu sanırım. Darbe marbe bir şey yok. Salı gününden beri her geri vitese takmamla sanki bir şeye çok yakınmışız gibi en yüksek perdeden kesintisiz o lanet dıtttt" sesi çıkıyor ve beni mahvediyor. Etraftaki araçların sesini vs. duyamıyorum. Sensör üstüne bir şey gelmiştir diye baktım göremedim, elle temizlemeye çalıştım. Bir şey değişmedi. Bunlar böyle çabuk mu bozulur. Benim yapabileceğim bir şey var mı ? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2017 4 dakika önce, H. Cenk yazdı: Yeni konu açmadan buradan devam edeyim. 2015 focusuma bayiinin sonradan taktığı sesli park sensörü var. Salı gününe kadar işini gayet iyi yapıyordu. O gün bozuldu sanırım. Darbe marbe bir şey yok. Salı gününden beri her geri vitese takmamla sanki bir şeye çok yakınmışız gibi en yüksek perdeden kesintisiz o lanet dıtttt" sesi çıkıyor ve beni mahvediyor. Etraftaki araçların sesini vs. duyamıyorum. Sensör üstüne bir şey gelmiştir diye baktım göremedim, elle temizlemeye çalıştım. Bir şey değişmedi. Bunlar böyle çabuk mu bozulur. Benim yapabileceğim bir şey var mı ? Say içmeye gitmekten başka mı ? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 H. Cenk Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2017 2 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı: Say içmeye gitmekten başka mı ? sen gitçen mi ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2017 10 dakika önce, H. Cenk yazdı: sen gitçen mi ? Yarın inş. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Osman Türkol Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2017 Şimdi, H. Cenk yazdı: Yeni konu açmadan buradan devam edeyim. 2015 focusuma bayiinin sonradan taktığı sesli park sensörü var. Salı gününe kadar işini gayet iyi yapıyordu. O gün bozuldu sanırım. Darbe marbe bir şey yok. Salı gününden beri her geri vitese takmamla sanki bir şeye çok yakınmışız gibi en yüksek perdeden kesintisiz o lanet dıtttt" sesi çıkıyor ve beni mahvediyor. Etraftaki araçların sesini vs. duyamıyorum. Sensör üstüne bir şey gelmiştir diye baktım göremedim, elle temizlemeye çalıştım. Bir şey değişmedi. Bunlar böyle çabuk mu bozulur. Benim yapabileceğim bir şey var mı ? abi su almıştır sensörler yada kısa devre vardır yağmurdan dolayı ondan öter o Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 H. Cenk Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2017 7 dakika önce, Osman Türkol yazdı: abi su almıştır sensörler yada kısa devre vardır yağmurdan dolayı ondan öter o kendiliğinden kurur mu ? Açıp bakmaları mı lazım ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Osman Türkol Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2017 Şimdi, H. Cenk yazdı: kendiliğinden kurur mu ? Açıp bakmaları mı lazım ? kurur abi su almışsa baktın sıcak hava yine aynı ses o zaman kısa devre olabilir bağlantı kablolarını bir kotrol etmek gerek aynı durum bende olmuştu cevap verişim ondan ben biraz kurcaladığımdan o kısımları bende fazla akım çekince ondan yapıyor du 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2017 Şimdi, H. Cenk yazdı: kendiliğinden kurur mu ? benimde ön soldan 2nci arada dııııııııt diye öterdi. bende ifrit olup, pek lazım olmuyor diye soketini çıkarmıştım. geçenlerde aracı yıkamadan alırken bi baktım çalışıyor normal bi şekilde. çocuklar takmış sağolsunlar daha da ötmedi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2017 Akşam eve gittim gene ötüyordu. Ben de burada yazılanlardan Türk işi anladığım kısa devre /temassızlık olabilir diye tüm sensörlere ufak çaplı ymruklar attım. Yumruklardan sonra düzeldi şu ana kadar sorun yok. Tekrarlarsa arabada boksör eldiveni taşımayı düşünüyorum [emoji3] Cenk Hocam yumruktan sonra görevlerini yapıp yapmadığını paylaşmamışsınız, sesi kesilmiş de :): Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 H. Cenk Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2017 12 dakika önce, Bekir B. yazdı: Cenk Hocam yumruktan sonra görevlerini yapıp yapmadığını paylaşmamışsınız, sesi kesilmiş de : düzeldi sorun yok dedim. Normal çalışıyor : yani sürekli ses kesildi, geriye takınca tes ses çıkıyor, bir şeye yaklaştıkça artan sesler şeklinde normal çalışıyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Akın Can
Focus 3.5 park sensörü taktıran var mı ücreti ne kadar acaba sesli mi görüntülü mü
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 20 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap