Volkan Ö. Oluşturma zamanı: Ağustos 20, 2016 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ağustos 20, 2016 Bagaj havalandirilmasina konan malzeme çok ince bozulup deliniyor. Gözüme batıyordu, gidip 10 tl'ye 'kaydırmaz' aldım. Resimdeki islemleri yaptım. Yarim saatimi almadı. 9 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yahya Akman Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2016 Abi çok iyi olmuş eline sağlik. Fakat aklıma direk kirlenmesi geldi. Sanki çabuk kirlenir gibi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2016 Eline emeğine sağlık, 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Erkut Ertekin Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2016 Elinize sağlık, ben de benzer bir temizleme işleminden sonra aynen taktım, boş duruyor o bölümler şimdi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Demir Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2016 (düzenlendi) koltukların arkasındaki 4 dübeli sökmek yetiyor mu pandizotu çıkarmak için kaydırmaz kauçuk malzeme ve tutucu özelliği var, belki ilerki haftalarda yapışan tozlardan rengi griye dönebilir.. nemli bezle silmek temizler umarım.. Ağustos 21, 2016 Mehmet Demir tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Volkan Ö. Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2016 koltukların arkasındaki 4 dübeli sökmek yetiyor mu pandizotu çıkarmak için kaydırmak kauçuk malzeme ve tutucu özelliği var, belki ilerki haftalarda yapışan tozlardan rengi griye dönebilir.. nemli bezle silmek temizler umarım.. Sökmek 2 dk sürmüyor. 4 dubelden sonra çekerek yukarı kaldırınca direk geliyor. Renk değiştirir mi ? Evde kullanılanlar sonsuz ömürlü gibi Eskisinden kotu olmaz diye düşünüyorum. Olmadı grisini alıp takarım zıt renkte güzel durur. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Demir Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2016 13 dakika önce, Volkan Ö. yazdı: Sökmek 2 dk sürmüyor. 4 dubelden sonra çekerek yukarı kaldırınca direk geliyor. Renk değiştirir mi ? Evde kullanılanlar sonsuz ömürlü gibi Eskisinden kotu olmaz diye düşünüyorum. Olmadı grisini alıp takarım zıt renkte güzel durur. güle güle kullanın.. zaten benim ki krem renkli, sünger siyahtı uyuz oluyordum..birgün süpürge çekip parçaladı..krem rengi sünger almayı düşünüyorum döşemeciden.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap