Abdullah N. Oluşturma zamanı: Ağustos 21, 2016 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ağustos 21, 2016 Geri vites lambası için led ampul aldım ama bagajdaki kaplamayı bir türlü sökemedim. Vidalar boşa dönüyor ampule ulaşamıyorum. Park lambası olsun ayna altı olsun tek tek değiştirdim ama bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. Aldığım ampulde bu: https://m.aliexpress.com/item/32369145587.html?aff_click_id=a8d7194fcaa7493581f48717aecb0e9f-1471793126330-05222-UneMJZVf&aff_platform=y Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2016 Bagajdaki kaplamayı sökmenize gerek yok,stopları tutan bir vida vardı hatırladığım kadarıyla. Onu sökünce stop lambası boşa çıkıyor,tırnaklarından da kurtarınca ampulu takabilirsinix Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Abdullah N. Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2016 Ama far iki parçalı olduğu için stop lambası sabit tarafta, geri vites lambası ise bagaj kapağındaki bölümde kalıyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2016 Ama far iki parçalı olduğu için stop lambası sabit tarafta, geri vites lambası ise bagaj kapağındaki bölümde kalıyor. Tamam, işte onun vidası var döşemeyi kenarından biraz aralayınca gözüküyor diye hatırlıyorum. Çok oldu ben değiştireli ama bu şekilde olması lazım. Döşemeyi komple sökmeye gerek yok o yüzden. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
BulentGulsahin Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2016 (düzenlendi) Bagaj kapagindaki lambanin arkasindaki vidalari cikarin cevirerek boşa donerse penseyle cekerek cikartin. Lambanin elle cevirmeli vidasiyla sokerek cikarip ampulu degistirin. Ağustos 21, 2016 BulentGulsahin tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yasin Taşcı Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2016 Konu dışı ama burdan nasıl alış veriş yapılıyor? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
BulentGulsahin Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2016 2 dakika önce, Yasin Taşcı yazdı: Konu dışı ama burdan nasıl alış veriş yapılıyor? Kargo 15-20 gunde geliyor turkiyede bulunmayan urunler icin mantikli ama bulunan urunler icin 3-5 fazla verip turkiyeden almak daha iyi. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2016 (düzenlendi) Dün bir baktım benimde geri vites led'leri cortlamış... Bir daha uğraşamam, sarı marı, takıcam orjinalini devam edicem... Ufak led'i takmak için stopu yerinden sökmek çok zahmetli iş. Kasım 7, 2016 Mert Yürüyen tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2016 Dün bir baktım benimde geri vites led'leri cortlamış... Bir daha uğraşamam, sarı marı, takıcam orjinalini devam edicem... Ufak led'i takmak için stopu yerinden sökmek çok zahmetli iş. Ankara'da sökeriz abi sen getir ledini [emoji1] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2016 Ankara'da sökeriz abi sen getir ledini [emoji1] En son t20 led taktım. Arkası ayna gibi oldu. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2017 (düzenlendi) Buradan devamla hızlı bir soru soracağım. Makyajlı Focus 3 HB için geri vites ampulünü beyaz ışık veren LED ile değiştirme düşüncem var. Şunlar bu işe uygun mu ? T20 beyaz LED T20 beyaz LED canbus Bu Canbus ne demek? Değillerse bana makul fiyatlı link veriniz Aliexpress de olur acelem yok Mesela şu olur mu ? AE Ekim 6, 2017 H. Cenk tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2017 Canbus arıza ışığı yakmasını engelleyici devre olması abi. T15 bendeki sanırım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2017 2 saat önce, Doğan Kurban yazdı: Canbus arıza ışığı yakmasını engelleyici devre olması abi. T15 bendeki sanırım. Canbus lı mı alayım? Ampulun boyu kaç cm. olmalı.5 cm ampul var. T10 T15 T20 hepsi aynı değil mi ? Yani yerine uygulanma bakımından hepsi dipsiz ampul değil mi ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2017 Canbus lı mı alayım? Ampulun boyu kaç cm. olmalı.5 cm ampul var. T10 T15 T20 hepsi aynı değil mi ? Yani yerine uygulanma bakımından hepsi dipsiz ampul değil mi ? Abi hepsinin duy a giren kısmı aynı. Bunlar boy boy işte. T10 ufak t15 orta t20 büyük gibi. 5cm uyar bence. Yuvadan stop camına kadar olan kısmı ölçmek lazım net boy için. Canbus mutlaka olsun. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Göksel Yaman Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2017 Canbus’lu almaya gerek yok. T10 bile yuvaya biraz sıkıştırma ile giriyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap