H. Cenk Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2017 2 tane W16W yazan "geri vites için" diye satılan T15 ampul sipariş ettim Aliden. 2 aya gelir sanırım. T15 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2017 Bunun performansıda güzel. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2017 Bir saat önce, Zafer Akbs yazdı: Bunun performansıda güzel. Yok lensli istemiyom. Çipil çipil tek tek ledleri görünsün Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2017 2 dakika önce, H. Cenk yazdı: Yok lensli istemiyom. Çipil çipil tek tek ledleri görünsün abi sinyal içinde ozaman şöyle bişi önerim madem hyper flash arızası yok biraz tuzlu ama 24,5 dolarcık Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2017 Bir saat önce, Zafer Akbs yazdı: abi sinyal içinde ozaman şöyle bişi önerim madem hyper flash arızası yok biraz tuzlu ama 24,5 dolarcık ben fakir olduğum için mümkün olduğunca 10 doları geçmeyen modlar önerelim lütfen Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2017 7 dakika önce, H. Cenk yazdı: ben fakir olduğum için mümkün olduğunca 10 doları geçmeyen modlar önerelim lütfen 20 doların altı sinyal ampulleri çıldırmışcasına yanıp sönüyor abi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2017 (düzenlendi) 07.10.2017 - 09:26 tarihinde, H. Cenk yazdı: 2 tane W16W yazan "geri vites için" diye satılan T15 ampul sipariş ettim Aliden. 2 aya gelir sanırım. T15 Hayret 14 günde geldi mamuller. Şimdi bakalım ben takabilir miyim ? Ekim 20, 2017 H. Cenk tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2017 Biraz önce taktım. Gayet yanıyorlar. Yalnız bir şey söyliyeyim. Ikı tane el vidasi var onları sök farı çıkar diyorlar. O kadar kolay değil. Vidalar elle dönmüyor, çok sıkılar, ben pense kullandım. Bir de farın one uzanan cikintisinda bir yuvaya giren vida var .kimse bundan bahsetmemiştim O engel oluyor dışa çekmek lazım. Acilanirsa far kırılır valla.. Araba hb. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Adem balcı Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2018 (düzenlendi) Bagajın iç kısmındaki döşemesini Söküyoruz döşemenin altında stop lambalarının plastik civatalarinida sokuyoruz sonra stopların (solun solda ) (sağın sağda) tırnakları var esit şekilde kasmadan kendimize doğru çekiyoruz ve çıkarıyoruz ampulü çevirerek çıkarıyoruz ve yeni aldığımız t10 soketli yada direk t10( t15 ler daha iyi sonuç verir büyük kafalı oldukları için ben bende t10 olduğu için t10 kullandım siz yeni alacaksan iz t15 tipinde alın ) ampullerilde takiyoruz işlem tamam malzemeleri de yerlerine yaktıktan sonra ellerinize sağlık --18 dakika sonra eklendi-- Arkadaşlar T10( Namı diğer dibsiz dikiz aynası sinyalleri iç aydınlatma geneli bu tiptir. ) T15 ( soket bağlantı boyutu T10 la aynı olup kafası biraz daha büyüktür eski lambayı sokunce daha iyi anlarsınız ) T20 ( bu tip ise kafa olarak T15 le aynı olup soket bağlantı yeri daha büyüktür. Bizim araçların geri vitesi ne takilmaz .) Ayrıca arıza lambası devresine gerek yoktur bende düz t10 ve kartal gözü kesin birleşiminden kendim yaptım arıza lambası yanması söz konusu değil sadede gelecek olursak normal kalitede bir LED işinizi görecektir Mayıs 11, 2018 Adem balcı tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2018 11 saat önce, Adem balcı yazdı: Ayrıca arıza lambası devresine gerek yoktur bende düz t10 ve kartal gözü kesin birleşiminden kendim yaptım arıza lambası yanması söz konusu değil sadede gelecek olursak normal kalitede bir LED işinizi görecektir Peki sinyal için olan ampullerde canbusa gerek var mı ? Bende canbussız amber renk LED ampuller var . Öyle yatıyorlar .. Stopları değişirken bu sinyalleri denemem lazımdı ama unuttum ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Adem balcı Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2018 Bence sinyalleri değiştirmeyin o arıza verebilir yanı arıza dediğim aracın sinyal sistemi ampulü görmez yanıp yanıp söner çünkü halojen ampuller aslında + ve - ucu kısa devre eder ortaya ısı ısıdan gaz birleşimi ile ışık elde edilir ancak LED ampullerde aslında bir diyot olduğundan tek taraflı elektrik geçirirler devreyi tamm lamaz kısacası kardeşim ampul yokmuş gibi hızlı hızlı yanıp söner 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap