Akın Can Oluşturma zamanı: Ağustos 21, 2016 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ağustos 21, 2016 Geçen bayiye gittim kol dayama taktırmak için dandik bir şey verdiler beğenmedim ve taktırmadan geldim .internetten gezinirkende böyle bir ürün buldum baya sağlam gibi servisin verdiği kırılacak gibi böyle bir ürün alan var mı nasıldır Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deniz Gül Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2016 tam monte oldugu yerde USB yeri var onu ayarladıysalar çok iyi.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Akın Can Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2016 Aracım focus 3.5 zaten usb ön tarafta sağolın Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Çağlar DÜNA Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2016 Bu ürünlerin hiçbirisi focus 3.5 e olmuyor bende çok araştırdım. Serviste gösterilen yuvaya tam oturuyor ama cılız kalıyor. En sonunda muradıma erdim Tan Oto Ford Ankara böyle birşey yaptırmış arka koltuk için ama on kol dayama olarak kullanıyorum iki koltuk arasına cuk diye sıkıştı buda benim kol dayamam tavsiye ederim. Fiyatta 50 60 tl gibi birsey olmasi lazim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa Karaca Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2016 @Çağlar DÜNA fiyat konusunda uygun görünüyor, tan otoya hiç gitmemiştim gidip sadece kol dayama alcaz biz desek ne derler acaba Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Akın Can Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2016 Saolun bende öyle bir şey yaptıracağım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Reşat Özsüer Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2016 Güle güle kullanın. ( biz boşuna 180 tl verdik desenize ) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Akın Can Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2016 Siz nerden aldınız --0 dakika sonra eklendi-- Bir saat önce, Reşat Özsüer yazdı: Güle güle kullanın. ( biz boşuna 180 tl verdik desenize ) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Reşat Özsüer Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2016 31.08.2016 - 17:37 tarihinde, Akın Can yazdı: Siz nerden aldınız --0 dakika sonra eklendi-- mardin nas otomotiv.gayette ıyı iş görüyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Kalmış Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2016 Bu ürünlerin hiçbirisi focus 3.5 e olmuyor bende çok araştırdım. Serviste gösterilen yuvaya tam oturuyor ama cılız kalıyor. En sonunda muradıma erdim Tan Oto Ford Ankara böyle birşey yaptırmış arka koltuk için ama on kol dayama olarak kullanıyorum iki koltuk arasına cuk diye sıkıştı buda benim kol dayamam tavsiye ederim. Fiyatta 50 60 tl gibi birsey olmasi lazim. Orta konsoldaki bardaklıkları kapatıyor. Çok işlevsel degil gibi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Akın Can Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2016 31 Ağustos 2016 - 17:37 tarihinde, Akın Can yazdı: Siz nerden aldınız --0 dakika sonra eklendi-- Foto atabilir misiniz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Çağlar DÜNA Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2016 Fiyat 90 veya 100 tl imiş eşim almıştı yanlış bilgi vermeyin. Uzun yola da gittim yok böyle bir rahatlik. Cılız sert kol dayama lardan çok daha iyi. Normal kol dayama taktirdiginizda da Bardaklik kısmı işlevini az da olsa yitiriyor. Minder öyle güzel sikisiyor ki iki koltuk arasına normal kol dayama gibi indirip kaldırmak bile mumkun 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap