oğuz mete Oluşturma zamanı: Ocak 1, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ocak 1, 2012 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2012 Paylaşım için Teşekkürler Bugatti Focus'u ilk kez gördüm Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mevlüt Aksoy Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2012 Resimlerden gördüğüm kadarıyla hep Hecbek focusları modifiye yapmışlar, sedan kasalar modifiyeye elverişli değilmidir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2012 Resimlerden gördüğüm kadarıyla hep Hecbek focusları modifiye yapmışlar, sedan kasalar modifiyeye elverişli değilmidir. Modifiye Tutkunları HB tercih etmiş demekki Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
oğuz mete Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2012 ford focus un HB i her zaman modifiyecilerin favorisi olmuş,ayrıca resimlerde görülen sarı focus da photoshop olabilir mi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2012 Bu kadar çok fotoğraf olunca beğeni ifade etmek çok kolay değil. Ama bir kısmı gerçekten maymuna çevirmiş arabayı... Mecburen zevk meselesi deyip, omuz silkip geçeceğiz. Bakalım Mk.3'ü neler bekliyor? Paylaşım için teşekkürler 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2012 Vay bizim Bilo Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2012 Biloyu tanıyorsun.. Bilo'yu tanımayan var mı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mevlüt Aksoy Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2012 Yok, Yok sedana fazla gitmiyor. Ben sözümü geri aldım. Heçbeklere daha güzel yakışıyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Özgür Turhan Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2012 Çok güzel resimler teşekkürler... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
oğuz mete Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2012 (düzenlendi) benim arabam sedan ama modifiye hb e yakışıyor .. Ocak 2, 2012 oğuz mete tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2012 Yahu bunlar "çirkin" araba yarışmasından kareler mi? Bu modifiyelerde amaç nedir? Şişik görünmek mi? Bakışları toplamak mı? Yoksa gerçekten performans artışı mı? İşlevsellik nerede kaldı? Takılan onca spoylerin hangisi aerodinamik iyileşme sağlıyor acaba? Hiç rüzgar tüneline girmiş mi? Dışta 400 BG görüntüsü içte 1.6 çipli atmosferik motor, ben diyeyim 110 sen de 120 BG. Ben anlamlandıramıyorum bu kadar yatırımı... Ayrıca sıkıldım bu "...mış gibi" yapma sendromundan! İyisi mi susup köşeme çekileyim, kimsenin de hevesini kırmayayım. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2012 şu modifiye işini sevemedim gitti.. hele hele alçaltılmış arabalar o kadar kötü duruyor ki anlatamam benim nazarımda.. mk1 kasalara yapılan modifiyeler bence çok kötü olmuş tam apaçi arabası... mk2'ler nispeten daha iyi.. 3. ve 5. resimdeki beyaz araçları beğendim bile diyebilrim.. ama zevk meselesi.. modifiye bana uymuyor.. her zaman derim, modifiyeye birsürü para harcayacağıma, daha donanımlı orijinal bir araç alırım.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
oğuz mete Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2012 modifiye bence zevk işi ..6 bin tl lik arabaya 10 bin tl para harcayan insanlar var bunlara git 16 bin tl lik arabaya bin demek yanlış olur.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2012 modifiye bence zevk işi ..6 bin tl lik arabaya 10 bin tl para harcayan insanlar var bunlara git 16 bin tl lik arabaya bin demek yanlış olur.. O da güzel Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap