İbrahim Maden Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2012 Bazıları hiç hoş değil ama bazıları harbiden dehşet,paylaşım için teşekkürler . Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Erdi Sağlam Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2012 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Şemsi B. Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2012 07 yt 2001 yılında Antalyada tanımayan yoktu aracı.Bence 2001 yılı modifiyesine göre güzel geliyordu gözüme.Ama şimdi banada abartı geliyor.O zamanlar bendede beyaz f1 vardı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emrullah aslan Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2012 bence bu sedan focusa yapılmaz be abi... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2012 Bu arabanın yol tutuş kabiliyetini merak ettim. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
oğuz mete Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 bu da minik focusculara gelsin Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cevdet Yazici Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2013 gzeli minik olanı e Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Umut Türkmen Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2013 Çokk Güzel paylaşım için teşekkürler. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sinan Dal Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2013 fenaaa Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Şahin Leblebici Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2017 02.01.2012 - 09:25 tarihinde, Cem Boneval yazdı: Yahu bunlar "çirkin" araba yarışmasından kareler mi? Bu modifiyelerde amaç nedir? Şişik görünmek mi? Bakışları toplamak mı? Yoksa gerçekten performans artışı mı? İşlevsellik nerede kaldı? Takılan onca spoylerin hangisi aerodinamik iyileşme sağlıyor acaba? Hiç rüzgar tüneline girmiş mi? Dışta 400 BG görüntüsü içte 1.6 çipli atmosferik motor, ben diyeyim 110 sen de 120 BG. Ben anlamlandıramıyorum bu kadar yatırımı... Ayrıca sıkıldım bu "...mış gibi" yapma sendromundan! İyisi mi susup köşeme çekileyim, kimsenin de hevesini kırmayayım. Hocam ST jant modası daha fena insanlar zevkine göre jant bile takamıyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2017 Böylece 5 yıllık konuda su yüzüne çıkmış oldu. Bari resimler görüneydi... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap