Mustafa Çakıroğlu Oluşturma zamanı: Ağustos 24, 2016 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ağustos 24, 2016 Ticari araçların ötv indirimli satışları eli kulağında başlamak üzere. Önerileriniz ve görüşleriniz neler ? (Kendi aracım ford focus 3 style 2013 model 227.000 km) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2016 ÖTV indirimli olması bir şeyi değiştirecek mi? Düşünüyorum (Tüm seçeneklerin fiyatı düşecek sadece) Eski başlıkta sorduklarımızı yineleyeceğim sanırım. ÖTV indirimini ben olsam müşteri konforu odaklı düşünürüm en az C sınıfı mümkünse D sınıfı alırdım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Abdussamed Acar Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2016 İki gün önce bi taksiye bindim 1.3 multijet dizel albea, 660 Bin Km deydi, ilgimi çekip sordum motora dokunuldumu diye, yeni yeni hafif yağ eksiltmeye başlamış ama daha motora hiç dokunulmamış üstelik istanbul taksisi. Multijetler ticari anlamda ekmeği yenilecek motorlar ,) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan erden Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2016 egea alınır diyecem ama yanlış bilgi almadıysam fiat taksiye egea vermiyormuş. eğer böyle bişey yoksa egea derim. hem parça uygun,hemde motoru sıkıntısız denebilecek seviyede.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Metin Deniz Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2016 Ford courier al bence. Sınırsız km garantisi var 3 yıl boyunca. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2016 Focus, courier ve C max arasında karar veremiyorum. Hepsi de kendilerine göre artıları var ama eski aracım focus sedandı ve bagaj konusunda bazen gerçekten zorlandım. Tabi dediğim gibi herbirinin artıları ve eksileri var ama yine de gönlüm focus style veya titanyumdan yana [emoji41] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2016 10 dakika önce, Mustafa Çakıroğlu yazdı: Focus, courier ve C max arasında karar veremiyorum. C-Max 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2016 SW focus ?! Üstelik style ya da titanyum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2016 Şimdi, Mustafa Çakıroğlu yazdı: SW focus ?! Üstelik style ya da titanyum. Yolcuyu düşününce C-Max, yoksa SW bagaj işini halleder tabii 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2016 SW candır C-Max cana can katandır Abileri S-Max ve Galaxy var ama ötv'siz olmazlar. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2016 Focus sedan titanyum olacak sanırım araç ama bir ilave yapmak istiyorum araca. Sizce tekno paket mi ilave edeyim yoksa far paketi mi alayım ?! Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2016 Mümkünse ikisi Yoksa far. (Akşam yolculuğu yoğun değilse far'a gerek yok tabii ayrı konu) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kutluhan A. Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2016 @Mustafa Çakıroğlu Qashqai falan düşünmez misiniz ? Hatırladığım kadarıyla özel bir taksiciydiniz. Bu türde bir araç daha ilginç olabilir. Tatil yörelerinde tuscon sportage taksiler görüyorum(LPG kullanılıyor herhalde). Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2016 @Mustafa Çakıroğlu Qashqai falan düşünmez misiniz ? Hatırladığım kadarıyla özel bir taksiciydiniz. Bu türde bir araç daha ilginç olabilir. Tatil yörelerinde tuscon sportage taksiler görüyorum(LPG kullanılıyor herhalde). Ford marka olması gerekiyor illa ki. Çalıştığım otelin ford bayi var o yüzden ford almam gerekiyor. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2016 boş verin focusu alın bir courier gitsin 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap