Mustafa Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2016 boş verin focusu alın bir courier gitsin [emoji4] Aslında abi en doğrusu senin dediğin gibi courier, hem bagajıda rahat. Ama ötv indirimi her zaman gelmiyor bu fırsatı değerlendirip imkanlarıda zorlayıp focus almaya çalışıyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2016 Bu tür hafif ticarileri taksi olarak kullanmak için arka koltuk 3. emniyet kemeri için binek tipi alınması gerekmiyor mu? Fiyatı Focus'a yaklaşıyor da o şekilde Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Abdussamed Acar Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2016 İlle Ford ise hacim avantajı ile C-Max tamda bol bagajlı tatil yolcuları için taksi aracı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2016 Bu tür hafif ticarileri taksi olarak kullanmak için arka koltuk 3. emniyet kemeri için binek tipi alınması gerekmiyor mu? Fiyatı Focus'a yaklaşıyor da o şekilde [emoji3] Otomobil olarak çıkıyor courierler özel taksi için üretiliyormuş. Arka orta koltuk kot olarak yüksek değil, ticarilerde yüksek orta koltuk. Yasa bugün itibariyle çıktı resmi gazetede yayınlandı. Titanyum focus üzerine far paketi istiyordum ama sene sonunda gelecek araç [emoji30] Henüz son olarak bayiyle görüşmedim ama sanırım düz titanyum alıcam. Cuma siparişi vericem ☹️ Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2016 Taksi özel üretim değil o, Ahmet Mehmet de otomobil olarak alabiliyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2016 Taksi özel üretim değil o, Ahmet Mehmet de otomobil olarak alabiliyor Taksiye özel kampanya pardon. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2016 Evet onu duymuştum, otosan kaymağı 10 bin indirdim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2016 Araba yok arkadaşlar. Titanyum focus üstüne led dinamik var istedim 3 ay sonra gelir dediler. Dinamik far + sunroof bulduk bi tane başka bayiideymiş bayi kendi arabasını vermez diyip yine düz titanyuma bıraktılar beni. ☹️ 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2016 9/12/2016 - 01:18 tarihinde, Mustafa Çakıroğlu yazdı: Araba yok arkadaşlar. Titanyum focus üstüne led dinamik var istedim 3 ay sonra gelir dediler. Dinamik far + sunroof bulduk bi tane başka bayiideymiş bayi kendi arabasını vermez diyip yine düz titanyuma bıraktılar beni. ☹️ Bayi kendi arabasını isterse verir, vermez diye bir şey yok tabii ki, sordurmak lazım. Bir bayiye bağlı kalmayın bence, bir sürü yer var nasıl olsa ÖTV indirimli, çok fazla üçe beşe bakmadan alınabilir. 444 FORD ile araçlar sorgulanabiliyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan H. Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2016 Araba yok arkadaşlar. Titanyum focus üstüne led dinamik var istedim 3 ay sonra gelir dediler. Dinamik far + sunroof bulduk bi tane başka bayiideymiş bayi kendi arabasını vermez diyip yine düz titanyuma bıraktılar beni. ☹️ Ne kadar indirim uyguluyolar acaba Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2016 Araç geldi vergi dairesinden bayiler fatura kesemiyorlar ötv' siz. Hangi işimiz düzgün ki 4 hafta oldu araç geleli bayiler işlem yapamıyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2016 Bayiiler ve alıcılar aceleci davranmış olabilir mi? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2016 Yeni eski yanyana. Uzun bir süreçten sonra en sonunda araç işi halloldu. 5 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2016 Tekrar aynı usül ile kaplanmış, tekrar hayırlı olsun. Yeni konusunu bekliyoruz madem öyle; farklılıklarıyla tabii Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2016 En yakın zamanda konuyu açıcam. Şunu söyleyebilirim ki Adana' ya gidemedim kaplamaya [emoji36] Keşke daha önceki Focusu da Titanyum alabilseymişim. Titanyum [emoji1417][emoji41] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap