Arda G Oluşturma zamanı: Ağustos 30, 2016 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ağustos 30, 2016 (düzenlendi) Merhaba. 2014 trend x aracım var. Yetkili servisinde istersek 115 hp yapabileceğimizi söylediler. Ve bunu titanıum donanımı olan focusun yazılımını bizim araya atacağını söyledi. Ne kadar doğru olur, ne kadar güvenli olur ? Düşüncelerinizi bekliyorum. Ağustos 30, 2016 Arda G tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Admin Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2016 Otomatik Mesaj Bu konu, Teknik ve Faydalı Bilgiler > Otomobiller Hakkında > Elektronik Sistemleri kategorisinden Mk3- Modifiye > Focus III > Ford Garajı > Mk3- Mekanik & Motor kategorisine taşınmıştır. Lütfen konu açmadan önce uygun yeri bulmaya çalışalım. Saygılarımızla,Focus Club Tr Yönetimi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2016 95 PS 1.6 TDCI motorlu aracın var bunu 115 PS yapabilirmiş servisiniz öyle mi? Bunu, -yetkili- hangi servis söylüyor? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Arda G Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2016 Kaynarca şahsuvaroğlu. Aynen ne kadar yetkili olsa da güvenemedim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2016 3 dakika önce, Arda G yazdı: Kaynarca şahsuvaroğlu. Aynen ne kadar yetkili olsa da güvenemedim. Yok artık Bu işlemi yetkili servis yapmaz,yapamaz değil yani yapmaya yetkileri yok. Chiptuning'ciler yapar. Not: Aklında olsun standart olarak sunulan 115 ps, sadece yazılım farkına sahip değil. @Kaan Yagizer 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Arda G Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2016 Şimdi, Yakup Çağatay yazdı: Yok artık Bu işlemi yetkili servis yapmaz,yapamaz değil yani yapmaya yetkileri yok. Chiptuning'ciler yapar. @Kaan Yagizer Yetkilerini bilemem. Bakıma götürdüğümde aracın performansından memnun olmadığımızı söyledik. Onlar da istersek kendi yazılımını silip yerine kendi yazılımlarını yükleyeceklerini söylediler. Ve garanti veriyormusunuz dediğimizde garantisini veremeyiz dediler. Bu cevaplarından dolayı pek içim sinmedi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2016 Kesin @Kaan Yagizer abi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2016 Güvenli mi ve doğru mu soruları için genel chiptuning yorumlarını okuyabilirsiniz. Sitemizde mevcut Kimisi A diyor kimisi B. Sizin doğrunuzu bulmanız lazım, kolay gelsin. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2016 (düzenlendi) ...bildiğin saçmalamış (her kim ise) Yok öyle bir şey, en azından bizde bu tür bir işlem yapılmaz. Bunu gerçekten bizden biri söyledi / teklif ettiyse de onu doğrudan PTT moduna alırım. En hafif tabiri ile "Haddini Bilmemek" tadında bir söylem bu. PTT: Pijama, Terlik, Televizyon Ağustos 30, 2016 Kaan Yagizer tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Arda G Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2016 6 dakika önce, Kaan Yagizer yazdı: ...bildiğin saçmalamış (her kim ise) Yok öyle bir şey, en azından bizde bu tür bir işlem yapılmaz. Bunu gerçekten bizden biri söyledi / teklif ettiyse de onu doğrudan PTT moduna alırım. En hafif tabiri ile "Haddini Bilmemek" tadında bir söylem bu. PTT: Pijama, Terlik, Televizyon Yani düşünüp yalandan yere sormadım ben bu soruyu. Chiptuninge sıcak bakmıyorum. Bu eleman fordun kendi yazılımı dediğinden aklıma takıldı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2016 23 dakika önce, Arda G yazdı: Yani düşünüp yalandan yere sormadım ben bu soruyu. ...öyle olduğunu düşünmedim, ima'da etmedim zaten. Ya yanlış anlaşılmış ya da (daha beteri) birileri çok yanlış konuşmuş. Sonuç : Yok öyle bir şey. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rasim S. Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2016 PTT t si özelleşmişti televizyonu yoksa terlik mi özelleşti PTT güzeldi kaan abi. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap