Gökhan Gümüş Oluşturma zamanı: Ağustos 31, 2016 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ağustos 31, 2016 Arkadaşlar, bu aralar ötv den muaf olarak bir suv alacağız fakat bir türlü karar veremedik. Bi kaç bayi gezdik ( ww, Honda, Nissan) kafamız daha da çok karıştı. önceliğimiz tabiki dizel ve otomatik olması, bu şartlara uyan Honda CR-V var, fiyatı biraz tuzlu. Bu konuda varmı tecrubeleri olan, tavsiyede bulunmak isteyen. Teşekkürler. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2016 Hem dizel otomatik hem de 1.6 lt ve altı olması gerekiyor. Bu şartları sağlayan çok araç yok zaten. Üçü arasında QQ alırdım. 1- CR-V (137-160K) 2- Kadjar (98-106K) 3- Qashqai (100-122K) EK 4- 2017 model yılı ile makyajlı Kuga (Üst donanımlısı 130K) 5- Tiguan (Otomatik şuan yok,ilerde gelir) 6- Yeni 3008 de eklenebilir listeye (105-110K) 7- CX-3 (Küçük ama 95-105K) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan Gümüş Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2016 Aslında niyetimiz Tiguan dı ama bayiye gidince dizel otomatiği olmadığını öğrendik, Acaba yeni kuga da dizel otomatik olacakmı ve tam olarak hangi tarihte çıkar. Beklemeye değermi sizce. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kutluhan A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2016 Yollarda çok sayıda Kadjar görüyorum. Nedense hoşuma gitmeye başladı. Fakat dci 130 otomatik Qashqai'de var. O yüzden qq önde. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2016 9 dakika önce, Gökhan Gümüş yazdı: Aslında niyetimiz Tiguan dı ama bayiye gidince dizel otomatiği olmadığını öğrendik, Acaba yeni kuga da dizel otomatik olacakmı ve tam olarak hangi tarihte çıkar. Beklemeye değermi sizce. Yazdım yukarda işte. Detayları sitemizde mevcut. Beklemeye değer mi? Bence değer ama sizcesini bilemiyorum Sizin beklentiniz önemli. Tiguan'ı beğendiyseniz onun otomatik vitesini bekleyin Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2016 Kuga beklenir derim... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan Gümüş Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2016 Bende küçük bir araştırma yaptım Kuga hakınnda, Yeni kasa gerçekten çok güzel. Yakıt değerleri de iyi. Sadece çıkış tarihi yok ortada. Bir Ford servisini aradım, tahminen min 10 ayı var dedi. Benim gönlüm de beklemekten yana. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2016 Hocam biz yazdık çıkış tarihini vs. her şeyi var. Makyajlı Kuga 1.5 tdci powershift Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan Gümüş Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2016 Bilgilendirme için teşekkürler, Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap