Sedat K. Oluşturma zamanı: Ağustos 31, 2016 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ağustos 31, 2016 Merhaba arkadaşlar. Yeni focus 2015 model araçların ses yalıtımı sizce nasıl. Çok fazla asfalt sesi alıyor mu? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Misafir Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2017 1 saat önce, Özer Aksu yazdı: Kapı fitillerini değiştirmeyi denesen abi baya farkediyor . Ben bakımda bu şikayetle başvuracağım. Baya teker sesi alıyor içeri aracın üzerinde gelen contac2 ler çok uğultu yapıyordu. jantı 17'' yapınca dunlop sport fm800 taktım yol sesi hissedilir seviyede azaldı. lastikden kaynaklanıyor olabilir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Misafir Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2017 aracın üzerinde gelen contac2 ler çok uğultu yapıyordu. jantı 17'' yapınca dunlop sport fm800 taktım yol sesi hissedilir seviyede azaldı. lastikden kaynaklanıyor olabilir.43.000 km olmuş muhtemelen lastikten. Yaza doğru değiştirme planım var . Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Furkan İlker Özmen Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2017 Bende de contact2 ler var bir teknyol tutuş anlamında iyi onunda dışında çok sert ve uğultulu. Onun dışında lpg taktırınca bende de ses arttı. Enjektör sesinden diycem ama o ses dışında arttı. Aracım 12 bin olmak üzere. Onun dışında benzinde en ufak ses yok. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Sedat K.
Merhaba arkadaşlar. Yeni focus 2015 model araçların ses yalıtımı sizce nasıl. Çok fazla asfalt sesi alıyor mu?
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 18 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap