Akın Can Oluşturma zamanı: Ağustos 31, 2016 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ağustos 31, 2016 Focus 3.5 için dikiz aynasından geri görüş olur mı yaptıran var mı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2016 Olur mu derken, niye olmasın ki? 3.parti ürün ile yapılır. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Akın Can Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2016 20 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı: Olur mu derken, niye olmasın ki? 3.parti ürün ile yapılır. Nasıl yanı abi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2016 5 dakika önce, Akın Can yazdı: Nasıl yanı abi Şöyle bir ürün alarak yapılabilir http://www.hepsiburada.com/azemax-ak-510-full-hd-4-3-ciftli-arac-ici-dikiz-ayna-kamera-geri-gorus-kamerasi-p-OTCST0AK510?magaza=Cesitvar&wt_gl=cpc.nelk.oto.pla&gclid=Cj0KEQjwgJq-BRCFqcLW8_DU9agBEiQAz8KohxC3sS2EY-0EFO2-radoRn508EdynmeS38y0UGu8wvMaAinw8P8HAQ Fabrikasyon olarak böyle bir opsiyon yok özetle. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Akın Can Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2016 Yerine olur demi ya da gidip servise sorsam yapıyorlar mı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2016 6 dakika önce, Akın Can yazdı: Yerine olur demi ya da gidip servise sorsam yapıyorlar mı Servislerde aksesuar olarak olabilir evet ama sormak lazım her bayii satmak zorunda değil. Bu arada servis biraz pahalı olur ve her ürün olmaz, ben olsam önce internetten araştırma yapardım eğer istediğim model serviste varsa ve fiyatı uygunsa neden olmasın? Hayırlı olsun. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Akın Can Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2016 Teşekkür ederim ? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Osman Türkol Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2016 Olur olur hemde bak gibi olur önce aliexpresten 5 inç ayna monütör sepete atıyosun sonra araca uygun kamerayı bulup sepete atıyosun bunları bağlatacak usta iyi bir elektrikçi buluyosun ve siparişi veriyosun mallar gelince gidip bağlatıyosun sonra yetmiyor bir de ön park kamerası alıp onu bağlatıyosun ve tamam deyip kayifle sürüş yapıyosun hadi kolay gelsin 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Muhammed E. Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2016 Bende var ama kamerayı bağlatmadım. Yani Android tabanlı ön + arka kameralı + navigasyonlu ayna var, OEM zaten orijinal aynanın üzerine cırt ile sabitleniyor. Sırf o görüş açısı için bile kullanırım Önceki aracımı satarken vermedim o yüzden, ön kamera sürekli kaydediyor, arka kamerayı deldirmeye kıyamadığım için taktırmadım. Hem Double teypte kullanmayı düşünüyorum geri görüş kamerasını. Yani kısaca, olur. Aliexpress üzerinden 100 dolar civarına alabilirsin. Türkiye'de eşdeğerleri 700TL civarı. Ben ilk önce Türkiye2den Cylone idi sanırım aldım baktım daha dandik iade ettim Aliexpress'den vermiştim siparişi. Çok kaliteli, süper olmasa da f/p olarak güzel ürün. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa Karaca Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2017 Bu tarz kameraya önerebileceğiniz bir ürün marka vs var mıdır? Almayı düşünüyorum bende. Ama sadece geri görüş için istiyorum. Tabi ekstra şeyler olursa fena da olmaz ☺ Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Resul özdemir Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2017 Otomatik kararan dikiz aynasi nasil olacak peki Otomatik kararan dikiz aynasi nasil olacak peki Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kadir Kocatürk Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2017 Ben şu alttaki iki ürünü aldım kendim montajını yaptım çokta memnunum hem mesafeyi gösteriyor aynadan hemde park sensörü hemde kamera daha ne olsun https://tr.aliexpress.com/item/4-3-TFT-LCD-Car-Rear-View-Bracket-Mirror-Monitor-Parking-Assistance-With-2-RCA-Video/32788666425.html?spm=2114.13010608.0.0.v0nCpH https://tr.aliexpress.com/item/3-IN-1-Video-Parking-Sensor-Car-Reverse-Backup-Rear-View-Camera-with-2-Radar-Detector/32729512298.html?spm=2114.13010608.0.0.v0nCpH Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa Karaca Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2017 48 dakika önce, Kadir Kocatürk yazdı: Ben şu alttaki iki ürünü aldım kendim montajını yaptım çokta memnunum hem mesafeyi gösteriyor aynadan hemde park sensörü hemde kamera daha ne olsun https://tr.aliexpress.com/item/4-3-TFT-LCD-Car-Rear-View-Bracket-Mirror-Monitor-Parking-Assistance-With-2-RCA-Video/32788666425.html?spm=2114.13010608.0.0.v0nCpH https://tr.aliexpress.com/item/3-IN-1-Video-Parking-Sensor-Car-Reverse-Backup-Rear-View-Camera-with-2-Radar-Detector/32729512298.html?spm=2114.13010608.0.0.v0nCpH ürün güzele benziyor.peki normal ayna olarak kullanımı nasıl? yani esas görev olan dikiz aynası özelliğini yerine getiriyor mu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kadir Kocatürk Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2017 (düzenlendi) oem aynaya göre biraz daha büyük ama düz ayna oem gibi açılı değil benim için kullanımda bi sıkıntı olmadı . Sadece geri viteste aynanın yarısı ekran oluyor ileri viteste ekranın olduğu yer bile belli değil benim için ideal oldu çünkü geri kör noktayı aracımda kaybetti eşim içinde çok kullanışlı oldu --25 dakika sonra eklendi-- satın alacaksanız dört çeşidi var yanlış sipariş vermeyin ford focuslar için olanı 1 numara dikkat edin. Montajı çok kolay sadece kamera için geri vites ampulünden + ve şase alıyorsunuz ayna iletim kablosunda ilave bir anot kablo var onuda Aynanın anot una bağlıyorsunuz , şase aynanın şase kablosunu bağlamaya gerek yok çünkü av video iletiminden şase alıyor oem aynayı sökmek çok kolay cam bağlantısında göğüs tarafında bi tırnak var basıp yukarı yönlü itiyosunuz bu kadar Haziran 15, 2017 Kadir Kocatürk tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa Karaca Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2017 8 saat önce, Kadir Kocatürk yazdı: Çok teşekkür ediyorum ilginiz için. Aynayı beğendim bu aynayı alacağım. Sizin gönderdiğiniz kamera ve sensörü alınca hem görüntü hemde park sensör görevi görüyor öyle değil mi? Peki o sensörü nereye bağladınız? Kamera için bende şöyle bir ürün buldum https://m.tr.aliexpress.com/s/item/1884629525.html Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap