Kadir Kocatürk Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2017 Aynen hem görüntü alıyorum hem park sensörü hemde ne kadar daha yaklaşacağımı gösteren mesafe ikazı ekranda çıkıyor. sensörü bagaj açma butonunun sağına bağladım . bakalite vidaladım kablo iletimi için en ideal nokta orası idi bakalite bağlamak için aparatı mevcut bu kamerayı istediğiniz gibi yukarı veya aşağı hareket ettirmenizi kolaylaştırıyor mesela ben aşağı yönledim tamponu görüyorum sıfır yaklaştırma yeteneği veriyor park sensörünün sesi biraz fazla çıkıyordu ayarı yok bende arka cam dikmesinin içine sakladım sesi gayet iyi oldu. o ürünü bende inceledim ama aldığım ürün o an için daha mantıklı geldi şu an içinde fikrim aynı dediğim gibi bazen sıfır yaklştırmam gerekebiliyor o yüzden bunu tercih ettim karar sizin Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa Karaca Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2017 @Kadir Kocatürk sadece bağlantı yapmak yeterli değil mi? sizin önerdiğiniz iki ürünü alsam tak çalıştır şeklinde kullanabilirim öyle mi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kadir Kocatürk Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2017 aynen montaj konusunda fotoğraflı yardımcı olurum burdan kolay kendiniz yapabilirsiniz eliniz yatkınsa Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa Karaca Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2017 8 saat önce, Kadir Kocatürk yazdı: aynen montaj konusunda fotoğraflı yardımcı olurum burdan kolay kendiniz yapabilirsiniz eliniz yatkınsa çok teşekkür ediyorum cevaplarınız için. babam da tekniker o halleder Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap