Yiğit Ortak Oluşturma zamanı: Eylül 2, 2016 Raporla Share Oluşturma zamanı: Eylül 2, 2016 Bildiğiniz üzere ford un bijon aralığı 5x108 Jant takmayı düşünüyorum 5x108 jantlara baktığımda içime sinen hiç bi jant olmadı 5x120 veya 5x112 aralığında spacer yapmayı düşünüyorum fikir ve önerilerinizi almak istiyorum şimdiden teşekkürler Beğendiğim Jant Modeli ''Volk Racing Te37'' Shop üzerindeki hali şu .. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2016 Spacer bijon aralığını değiştiriyor muymuş? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yiğit Ortak Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2016 bu işi yapan kime sorduysam o işe yaradığını söyledi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2016 Aslında lastikleri dışarı çıkarmak için (hatta GERÇEK ASLINDA yol tutuşu arttırmak için) kullanılır ama jant ölçüsü ile üzerinde açılacak aralıkların ölçüsü aynı olursa uyar gibi geldi bana. Bu arada bende bu iş için kullanıldığını ilk defa duydum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2016 "Spacer" jantın daha dışa doğru montajını sağlayan genişletici disklerdir. Buna karşılık jant delik ölçülerini değiştirmek isterseniz adaptör (uyarlayıcı) kullanmanız gerekir. Bunlar da önce diske monte olur, sonra yeni ölçülerdeki jant bu parçadaki yuvalara vidalanır. Haliyle böyle bir parçanın da sağlam olması için en az 25 mm kalınlığında olması gerekir. Yani jantın diskten uzaklaşmasını da dolaylı olarak sağlamış olur. İki çekincem var: 1. "Yaptırılmış" adaptörlerin güvenlik zaafiyeti oluşturabileceğini, balans sorunları yapabileceğini düşünüyorum, hele bir de kırılgan replika jantlarla kombine edilirse. 2. Adaptör + alacağınız jantı ofset düzeyi çamurluğa sürtmeye neden olabilir, ciddi kontrol etmek lazım. Ben olsam böyle bir maceraya girmem ve 5x108 jant aramaya devam ederim. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2016 Asıl görevi sığmayan veya sürten tekeri araçtan uzaklaştırmak. Ama aralıklar uygun şekilde üretilirse aralıklar da değiştirilebilir. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yiğit Ortak Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2016 bilgi ve önerileriniz için teşekkürler aydınlattınız ciddi anlamda Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Karakoca Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2016 ön lastiklere kesinlikle düşünmezdim cem hoca yazmış yukarıda takırtı tukurtu bitmez çoktandır aklımda olan bir uygulama fakat güvenlik ağır basıyor acaba sorusu ile yaşanmaz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap