Emir Öztürk Oluşturma zamanı: Eylül 5, 2016 Raporla Share Oluşturma zamanı: Eylül 5, 2016 Merhaba arkadaşlar. Aracımın farlarının içerisini açarak far karartma işlemi yapmak istiyorum fakat açtıktan daha sonra ileri zamanda su alma,buğu yapma gibi bir problem çıkartır mı? Bilgilerinize teşekkürler. Merhaba arkadaşlar. Aracımın farlarının içerisini açarak far karartma işlemi yapmak istiyorum fakat açtıktan daha sonra ileri zamanda su alma,buğu yapma gibi bir problem çıkartır mı?Bilgilerinize teşekkürler. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2016 Yapabilir... Ustanın işçiliğine bağlı. Bu işi çok iyi yapan yerler var (istanbul maslakta) fakat istedikleri para neredeyse bir çift titanium far parası. Yerinde olsam; farı açtıracağıma piyasadan temiz bir çift oem titanium far alıp elimdekileri satardım. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan G. Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2016 Focus farlarını açmış biri olarak bunların farlarını açmak çok lanet bir şey diyorum. sizi çok uğraştırır. eğer illa yapacaksanız mutlaka çıkma far bulup onunla yapın derim.ben farlarım için bi xenon çalışması yaptım.sanırım sağ farı iyi yapıştıramadım, yıkadıktan sonra su alıyor.yağmurda sorun yok ama tazyikli suda su alıyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emir Öztürk Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2016 Peki xenon takmayı düşünüyorum karşıdan geleni rahatsız etmeyecek şekilde ne önerebilirsiniz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2016 3 saat önce, Emir Öztürk yazdı: Peki xenon takmayı düşünüyorum karşıdan geleni rahatsız etmeyecek şekilde ne önerebilirsiniz. ilgili başlıkları incelemelisin... konu xenon olunca merceksiz xenon düşünülemez, diğer alternatifleri burada konuşmayız zaten. en iyisi oem bir çift titanium x bi-xenon far bulup takmak. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Karakoca Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2016 23 dakika önce, Mert Yürüyen yazdı: ilgili başlıkları incelemelisin... konu xenon olunca merceksiz xenon düşünülemez, diğer alternatifleri burada konuşmayız zaten. en iyisi oem bir çift titanium x bi-xenon far bulup takmak. +1 uzunlarada h 7 cree led al olsun sana gen 6 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2016 4 saat önce, Emir Öztürk yazdı: Peki xenon takmayı düşünüyorum karşıdan geleni rahatsız etmeyecek şekilde ne önerebilirsiniz. Xenon olacaksa mercekli far şart,karşıdakini her türlü rahatsız ediyor aksi halde... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emir Öztürk Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2016 ilgili başlıkları incelemelisin... konu xenon olunca merceksiz xenon düşünülemez, diğer alternatifleri burada konuşmayız zaten. en iyisi oem bir çift titanium x bi-xenon far bulup takmak. Bu farları aldığım zaman trend x pakete direk uyum sağlıyor mu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2016 Benzer bilgi ve yazıların çoğu forumda mevcut zaten, biraz okumak (20 sn arama yapmak vs) kafidir. Böyle tekrar tekrar aynı sorular gelince cevap veren de az olur. Şahsen ben fazla zorlamıyorum kendimi. Bilginize. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2016 Bu farları aldığım zaman trend x pakete direk uyum sağlıyor mu Bende far var emir satıyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emir Öztürk Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2016 Benzer bilgi ve yazıların çoğu forumda mevcut zaten, biraz okumak (20 sn arama yapmak vs) kafidir. Böyle tekrar tekrar aynı sorular gelince cevap veren de az olur. Şahsen ben fazla zorlamıyorum kendimi. Bilginize. Tabi doğru söylüyorsunuz fakat far açma gibi bir yazı veya konuya rastlamadım.Eger varda ben göremediysem kusura bakmayın.Saygılar Bende far var emir satıyorum Bilgilendirme yapabilirmisin abi özelden.Teşekkürler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap