Tamer S. Oluşturma zamanı: Eylül 5, 2016 Raporla Share Oluşturma zamanı: Eylül 5, 2016 (düzenlendi) Selam, arabamın neredeyse tüm camlarında su lekeleri mevcut. Benden önce kullanan fiskiye altında mı bıraktı? kuyu suyu ile mi yıkadı? bilemiyorum ama ne limon ile ne de sirke ile çıkaramadım. Daha doğrusu leke çıkıyor gibi oluyor, ama kuruduğunda tekrar aynı yerinde beliriyor. Uygulama veya ürün önerisi olan var mı? Belli bir açıda belirdiği için fotoğraf ekleyemedim ama en yakın foto bu olabilir. Eylül 5, 2016 Tamer S. tarafından düzenlendi imla Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2016 Sirke ile temizleyin [emoji6] Edit : gözden kaçırmışım [emoji3] 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2016 Aynısı bende de var. Çevrede inşaat olduğundan sanırım. Yıkama ile çıkmıyor. Tavsiyelere açığım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mithat tuğrul Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2016 Kil uygulayın, bendede aynı sorun olmuştu. Uygulanışıda basit, bulaşık deterjanını sulandırıp fıs fısa koyun. Fus fısla camı kaygan hale getirin, sonra kili pide gibi yuvarlak yapıp uygulayın. Sonrada yıkayın. Kireçli su kulllanmamaya çalışın. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tamer S. Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2016 kil çizmesin üstad? leke den sonra bi de çizikle uğraşmayalım? Bir de kili nerden tedarik ettiniz? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2016 Gibi http://urun.n11.com/ic-temizlik-ve-koruma/arac-boyasi-ve-yuzey-temizleme-kili-noname-180gr-P73928444 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2016 kil zarar vermez ancak bulaşık deterjanı araç için fazla sert. araç şampuanı kullanabilirsiniz kaydırıcı olarak. geçenlerde denedik sadece su bile iş görüyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tamer S. Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2016 Hepsiburada da Sonax ın cam temizliği ve cila ürünlerini buldum ama yorumlar çok muallak. Kilde 40 TL imiş. Gebze sonax (eski bayisi) ile görüştüm. 80 TL ye tüm camları hallederiz dediler. Bi orayı deniycem, ne de olsa profesyonel... Sonucu yazarım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tamer S. Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2016 Arkadaşlar bugün aracın cam temizliği yapıldı. Fotoları yükledim, cam cilası ve kil ile çıktı. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mithat tuğrul Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2016 Yakup bey in paylaştığı sitedeki gibi bir kil yeterli. Cam cilası içinde autogylm cam cilası kullanıyorum ben. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yasin Taşcı Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2016 Yakup bey in paylaştığı sitedeki gibi bir kil yeterli. Cam cilası içinde autogylm cam cilası kullanıyorum ben. N11 deki kilin yorumlarına baktım pek iyi değil diyorlar siz bu killemi hallettiniz yoksa farklı bir markanınmıydı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap