Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2016 1 saat önce, Sabri Özer yazdı: Bende Sj5000 var wifi Tavsiye ederim Fiyatına baktım, uygun görünüyor. Birde bunun plus olanı varmış. Aradaki fark ne acaba? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2016 Fiyatına baktım, uygun görünüyor. Birde bunun plus olanı varmış. Aradaki fark ne acaba? Plusin mercek falan değişikti. Bu 14 plus 16 megapixeldi diye hatırlıyorum. Birde 1080p60fps farkı var Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ismail orçan Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2016 Merhabalar bisikletim için go pro düşünüyorum fakat pek bilgim yok genelde arazi inişlerinde bol taşlı hoplamalı zıplamalı sürüşler yapacagım yeri geldiğinde su altı fotoğrafı ve videoda çekeceğim ve bu görüntülerin kaliteli olmasını istiyorum forum donanımda alırsanız fps60 olan cihaz alın diyorlar fiyat olarak 300-400 civarı düşünüyorum Ali express ebay gibi sitelerden siparişde edebilirim fakat gümrüğe takılırmı ? önerdiğiniz cihazın linkini atabilirseniz daha iyi olur güvenilir satıcı durumundan fln pek anlamıyorum ben Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap