Burak Ş. Oluşturma zamanı: Ocak 2, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ocak 2, 2012 (düzenlendi) Uzun bir aradan sonra herkese merhaba beyler arkadaşlar şimdi yay alacağım ama hangisini önerirsiniz FORD FOCUS 1 FK YAY 3.5 cm nasıldır ? kullanan ve bilgisi olan arkadaşların bana yardım etmesini istiyorum Teşekkürler Ocak 2, 2012 YkP CgTy tarafından düzenlendi :Başlık Düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Burak Ş. Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2012 Fk 3.5 güzeldir ama istediğiniz düşme payını alamassınız.. 5 cm geçiyim diyorum ama oda çok vurur diyorlar ne yapacağım çok kararsızım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Burak Ş. Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2012 Coil yaptıracaksınız... İstediğiniz zaman indirip kaldırabiliyorsunuz ama manuel..Fiyatıda 500 tl gibi bir rakam.. hocam sen ankaradasın demı benle iletişme geçme gibi imkanın varmı yardım için Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Burak Ş.
Uzun bir aradan sonra herkese merhaba beyler
arkadaşlar şimdi yay alacağım ama hangisini önerirsiniz FORD FOCUS 1 FK YAY 3.5 cm nasıldır ?
kullanan ve bilgisi olan arkadaşların bana yardım etmesini istiyorum
Teşekkürler
YkP CgTy tarafından düzenlendi:Başlık Düzenlendi
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 2 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap