Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.
Herkese iyi günler arkadaşlar. Aracım 2016 benzinli 1.6 trend x. Arkadaşlar aracı alalı 15 gün oldu. Nedense aracımda 125 beygirlik bir araç istediğim performansı göremiyorum. Özellikle rampalarda çok iyi gitmiyor. Acaba bu neden olabilir. Yoksa benim mi beklentim çok yüksek. ?
Soru
Tümer Demirel
Herkese iyi günler arkadaşlar. Aracım 2016 benzinli 1.6 trend x. Arkadaşlar aracı alalı 15 gün oldu. Nedense aracımda 125 beygirlik bir araç istediğim performansı göremiyorum. Özellikle rampalarda çok iyi gitmiyor. Acaba bu neden olabilir. Yoksa benim mi beklentim çok yüksek. ?
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
6
5
5
4
Popular Days
Eyl 9
16
Şbt 1
7
Ock 29
7
Eyl 19
3
Top Posters For This Question
Yakup Ç. A. 6 posts
Cem Boneval 5 posts
Ergün YILDIZ 5 posts
Yavuz Karatekin 4 posts
Popular Days
Eyl 9 2016
16 posts
Şbt 1 2017
7 posts
Ock 29 2017
7 posts
Eyl 19 2016
3 posts
Popular Posts
Semih O.
45 derecelik eğim olan kara yolu varsa haber verin dağcılık yapmaya gelelim. q'lar derece cinsinden eğim oluyor bu arada...
Cem Boneval
Bunu yazan arkadaşa bilgi olsun diye ekliyorum, videodaki rampa 43 derece... Her viteste belli olur ama en az 1.viteste fark eder, süre kısa hız düşük...
Servet Ö.
Iyi dedin hocam, basarilarinizi Ankaranin Dikmen semtinde gostermenizi de bekleriz. Cok degil %10 luk rampalar bizdekiler. Bazilari azcik daha dik galiba. Inan olsun bendede Focus var 210Bg 310Nm ben
Posted Images
Bu soruda 40 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap