Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2017 Siz sanıyormusunuz ki her güncelleme sadece benzine geliyor Alın bakın yine birileri işini düzgün yapmamış verilen vaadler güncellemeye kurban gitmiş. Düzenleme sonrası ne oldu? Çoğu kullanıcı grubunun içinde olduğu 8'e kadar olan paketlerde hiçbir değişiklik yok yine eski yerine düşüyor. Sanırım 1.6 kat hız batmış birisine. 24'lük olan efsane diyorduk ki o hepten batmış birilerine 8'e düşüyor artık. 4 ay önce resmi sunduğun şeyi madem düzgün yapamıyorsun niye acele ediyorsun, amaç nedir? Hızlar ' xxx ve üzeri şeklinde' 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Günal Y. Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2017 Bu güncellemeyi yapmak kimin aklına gelmiş böyle. Başka işi yok muymuş? Eninde sonunda kaldırılacaksa ne diye 2 sene milleti oyalıyorlar anlamıyorum. Gerçi 2 sene içerisinde daha nice güncellemeler gelebilir bu karara. Yaşayıp göreceğiz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih O. Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2017 Hahahhaah giderek daha da patlıyor bu olay. Bazı servis sağlayıcılar, yeni abonelerini akk yerine kotalı tarifelere kayıt edeceklerini açıkladılar bile. Böylece kotayı aşan tarifelerde hız düşürmek yerine ekstra ücret talep edecekler. --0 dakika sonra eklendi-- Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kutluhan A. Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2017 (düzenlendi) Superonline'da 1 lira Uydunette 2 lira.. Türk Telekom'dan daha açıklama yok. Sanırım böyle çakallıklar ancak bizim ülkede olur. Şaka gibi 2000 yılındaymışız gibi kota takibi yapacağız.. Edit: https://eksisozluk.com/29-nisan-2017-buyuk-internet-protestosu--5355016?a=popular Nisan 29, 2017 Kutluhan A. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yahya Akman Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2017 Yapılan sözleşmeye aykırı durum olmuyormu bu. Sonuçta bağlantı yapılırken sözlesmeyi sinirsiz kullanım olarak imzalıyoruz. Patlar bu iş ama kime bakalım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Muharrem B. Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2017 (düzenlendi) Bir saat önce, Yahya Akman yazdı: Yapılan sözleşmeye aykırı durum olmuyormu bu. Sonuçta bağlantı yapılırken sözlesmeyi sinirsiz kullanım olarak imzalıyoruz. Patlar bu iş ama kime bakalım. Sözleşmesi sürenler bu durumdan muhtemelen etkilenmeyecektir diye düşünüyorum sonuçta bu gibi değişiklikler için sözleşme yapılıyor. Yinede emin olamıyorum burada muhtemelen şu devreye girebilir. Sözleşmeyi değiştirme hakkı saklıdır gibi saçma bir ibareyle bildirim ve kimsenin anlamadığı şekilde bir onay yoluyla bu işi çözeceklerdir. 14.04.2017 - 23:59 tarihinde, Yakup Çağatay yazdı: Hızlar ' xxx ve üzeri şeklinde' Ben bu arayı kaçırdım sanırım Yakup benim gördüğüm ve takip ettiğim kadarıyla tablo hep güncelleme olarak belirttiğin şekildeydi. İlk rakamlar ne zaman duyuruldu acaba iyki de görmemişim Muhtemelen 16'lık AKN için 35 mbpslik pakete geçmek gerekecek. Fiyatı değişmezse sözleşmeli fiyatı 69 TL tabi fiber hattı olanların yararlanabileceği rakamlar bunların hepsi. Nisan 29, 2017 Muharrem B. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yahya Akman Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2017 Ben bu arayı kaçırdım sanırım Yakup benim gördüğüm ve takip ettiğim kadarıyla tablo hep güncelleme olarak belirttiğin şekildeydi. İlk rakamlar ne zaman duyuruldu acaba iyki de görmemişim [emoji3] Muhtemelen 16'lık AKN için 35 mbpslik pakete geçmek gerekecek. Fiyatı değişmezse sözleşmeli fiyatı 69 TL tabi fiber hattı olanların yararlanabileceği rakamlar bunların hepsi. O durumda dava yolu açılır ki ozaman firmalar sıkıntıya düşer diye düşünüyorum. Bakalım bekleyip görcez. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Muharrem B. Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2017 Bende öyle düşünmek istiyorum Yahya abi ama çokta fifi modunda takılıyorlar gibi Duyuruyu en düşük fiyatı 89 TL olan fiber akn siz paketlere yöneltmek içinde yapmış olabilirler. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2017 27.12.2016 --25 dakika sonra eklendi-- 1/2/2017 - 02:11 tarihinde, Yakup Çağatay yazdı: Yukardaki bilgilere ek şunu vereyim. Hızlar bu şekilde düşecek. Buradaki bal kaymak 25 mbit/sn pakete sahip olanlara gitmiş Altı için pek değişen yok, üstü için haksızlık devam ediyor. Upload ve kotadan hiç bahsetmemiş olmaları garip. Tüm kararlar: https://www.btk.gov.tr/File/?path=ROOT%2f1%2fDocuments%2fKurul+Kararı%2f(518)_(10)+Adil+Kullanım+Noktası.pdf Superonline yeni plan Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2017 Yeni abonelere olacak bu şartlar.. taahhütü olanlara taahhüt bitene kadar birşey yok. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2017 Kablo net yeni fiyatlarımı açıklamış AMA Superonline bu belge ve fiyatlarını yalanladı böyle bir şey yok dedi. https://www.turksatkablo.com.tr/internet-Tarifeler 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2017 Mesaj geldi, 25'e kadarlık paketi 16'ya düşürüyorlar. Son güncellemeye göre değil ilk açıklanana göre. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2017 İyimiş seninki.. 16mbit e kadar adsl i 5e düşürüyorlar.. yeğenim geldi saolsun bi haftada bitirmiş kotayı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2017 5/6/2017 - 18:29 tarihinde, Onur Sezgin yazdı: İyimiş seninki.. 16mbit e kadar adsl i 5e düşürüyorlar.. yeğenim geldi saolsun bi haftada bitirmiş kotayı Bence de böyle kalırsa efsane oluyor Tek sıkıntı upload düşmesi o da çok çok sorun değil sonuçta çok iyi hız olanaklarım var. Düşüş sonrası hız durumu. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet Gül Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2017 Bu adil kullanım kotası yeniden düzenleneli benim internetin keyfi kaçtı. 35 mbps 100 gb Akk'lı fiber internet kullanıyorum. İki senedir hiçbir şikayetim yoktu. Bu düzenleme hayata geçeli yogun saatlerde (20:00-00:00) 5-10 mbps ancak alabiliyorum. Bu saatler dışında ve ay sonlarında bir sıkıntı yok. Kaç kere şikayet kaydı oluşturdum. Modem ve port değişikliği yapıldı. Sonuç hüsran. Ttnet her seferinde sorun bizden kaynaklı değil savunmasında.Bu derdimi kime diyeyim a dostlar. Tüm keyfim kaçtı. Eskiden 4.5 mb/s ile download yaparken 1-1.5 mb/s'lere mahkûmum. BTK'ye şikayet etsem bir sonuç çıkar mı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap