Yenal Karadayı Oluşturma zamanı: Eylül 11, 2016 Raporla Share Oluşturma zamanı: Eylül 11, 2016 Merhaba arkadaşlar, sonunda bi multimedya taktırdım. Satan arkadaş markasına Cadence dedi ama nedense emin değilim. Ses kalitesinde bi değişim yok tek problem tuş renkleri... Bir türlü ayarlayamadım rgb led var gibi fakat ayar menüsünde çoğu renk beyaz ile koyu mavi arasında tonlanıyo. İlk montaj yaptıklarında tuş takımında hiç ışık yoktu sonradan anten beslenmesinden direkt enerji verdi. Acaba rgb olduğu için başka bi kabloya veya kablolara da mı besleme yapması gerekiyordu sizce? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Resul özdemir Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2017 Hayirli ugurlu olsun. Kaca mal oldu acaba . Birde nerde taktirdiniz. Bizim navimexin aynisi. Banada bunu onerdiler ve philips in teybi oldugunu daha kaliteli ses cikisi oldugunu soyleyerek 300 lira fazla ucret istedilerdi. Bnde guvenmedim navimex aldim. Ve ses kalitem cok kotu.. o yuzden soruyorum. Yuksek volumlerde kalite nasil acaba Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
levent alpkuş Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2017 Bende de Navimex var ses kalitesi ayarlarını iyi yapman lazım ses çıkışları. Orijinal teyip ten kuvvetli olduğundan sesi çok açtığında bozar çünkü mevcut hoparlör ler yetersiz kalıyor. Ben onları da değiştim anfisiz bile tesisat varmış gibi çalıyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Resul özdemir Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2017 Eko ayarlarini fotolayip ornek mahiyetinde paylasirsaniz bende bir deneyim..[emoji16] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
levent alpkuş Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2017 Ben 1200 TL ye İstanbul da Android 4 .4 kit kat taktırdım hemde dokuz inç geçiş leri çok hızlı 1 GB ram var şuan en iyi işlemciye sahip tek Android Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Resul özdemir Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2017 Yeni hoparlorleriniz nedir. Kaca degistiniz. Nasil bi modifiye yaptiniz acaba. Gerekirse bnde yaparim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
levent alpkuş Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2017 Müsait olunca atacam --1 dakika sonra eklendi-- For x 1516 n middirenç modeli 500 TL 2 takım bin tl 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Resul özdemir Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2017 Ben 1200 TL ye İstanbul da Android 4 .4 kit kat taktırdım hemde dokuz inç geçiş leri çok hızlı 1 GB ram var şuan en iyi işlemciye sahip tek Android Cortex A9 cift cekirdek 1.6 Ghz islemcili ve 1 gb ram i olab 4.4 kitkat cihaz. Devasa ekran. Benim cohazda oyle. 4×45 wat cikislari olan Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
levent alpkuş Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2017 Cihaz bu --1 dakika sonra eklendi-- Aynen aynı cihaz --3 dakika sonra eklendi-- --5 dakika sonra eklendi-- Ben sana ayar resmi atarım ama gene olmaz nedeni senin hoparlör kere göre ayarlanması lazım bas ayarlarını kıs ve sesi 25 ten yukarı verme derim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Resul özdemir Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2017 Ayni cihaz ewet. Tamm senin dedigini bi denerim. Daha ucuz bi hoparlor seti falan yokmu is gorecek. [emoji41] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Halil Gürsoylar Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2017 bu ledler kenardaki orjinal değil mi? fotograf atsanız ben de düşünüyorum da... teşekkürler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2017 Bir saat önce, Halil Gürsoylar yazdı: bu ledler kenardaki orjinal değil mi? fotograf atsanız ben de düşünüyorum da... teşekkürler Orj değil, detaylar: https://www.focusclubtr.com/topic/13504-iç-led-aydınlatmalar-olmuşmudur-arkadaşlar/ Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Çağatay Özsoy Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2017 Resül ile aynı sorundan muzdaribim, bende fiestaya navimex 5.1taktırdım, benim cihazda 4x50w yazıyor Ahanda bizim sorun amfi değil hoparlör miymiş?? aracın orjinalliğini bozmak istemiyorum ama gerekirse hoparlör değiştirelim. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Resul özdemir Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2017 Resül ile aynı sorundan muzdaribim, bende fiestaya navimex 5.1taktırdım, benim cihazda 4x50w yazıyor Ahanda bizim sorun amfi değil hoparlör miymiş?? aracın orjinalliğini bozmak istemiyorum ama gerekirse hoparlör değiştirelim. Ben zaten orjinali hic sevmiuorum[emoji41] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Soytürk Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2017 Dün hem cyclone hem de navitech hakkında bilgiler aldım. Bahsettiğim her 2 cihaz da ANDROID. Cyclone hakkında ekran 9 inch ama alttaki dokunmatik tuşların çok hassas olduğu yorumları geliyor. Ax-1012R Navitech hakkında da internette hiçbir bilgi ya da yorum yok . Navitech yetkilisi ile görüşmemde android ürünün çok sattığını Ankara tan otomotiv de falan bağlandığından bahsetti. Ben de Tan otomotivi aradım. Hem CYCLONE hem NAVITECH için 2500 tl fiyat verdiler. Navitech Ax-1012R hakkında bilginiz var mı? Otokoç navitech önerdiği için direk garanti bozulmasın, muhattap bulabileyim diye Otokoç ta bağlatmak istiyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap