Tamer S. Oluşturma zamanı: Eylül 16, 2016 Raporla Share Oluşturma zamanı: Eylül 16, 2016 Arabaya ekran bakıyordum, navimex mi cyclone mu derken bunu gördüm.. Araba resmen TESLA olmuş... Cyclone web sitesinde de var.. http://www.cyclone.com.tr/urundetay.asp?sno=193&uno=575 ancak fiyat bulamadım, firmayıda aramadım moralim bozulmasın diye 2-3 vardır kesin.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
BulentGulsahin Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2016 Bu cihaz focus3 icin olurmu acaba. Linkte 2012 model yaziyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2016 Focus 3= 2011 - 2017 Önemli olan yıl değil ama Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tamer S. Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2016 Bu tür cihazlar, arabaya bir prestij katıyor, kullanırken zevk veriyor ama arabayı satarken bedavaya gidiyor bence.. araç alım satımında 1-2 hatta 5 bin TL bile pazarlık payı olabiliyor, arada bu modifikasyonlar buhar oluyor.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2016 Ben bu tip tablet gibi uygulamaları sevmiyorum. Daha öncede söylemiştim üst sınıf Alman arabalarındaki tabletlerde çok tipsiz... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hüseyin Aygün Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2016 ilk defa İstanbul'da bir firma 3 adet getirmişti ve 2500TL den aşağı vermedi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bülent Çelik Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2016 biraz ucuzmuş http://urun.n11.com/multimedya-sistemleri/ford-focus-2012-104-inc-androidli-dvd-ve-multimedya-sistemi-P115364841 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2016 Urunun gelisi 580 usd zaten kaca satacaklar ki Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan UÇAR Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2016 mükemmel bir ürün ama araç içinde duruşu nasıl acaba? Uzaktan çekilmiş ön konsol fotoğrafına baktım ama bulamadım. Multimedyanın aşağı kısmı taşıyor çünkü .. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2016 ürün şu arkadaşlar http://www.suavdvdgps.com/a/Full_Touch_Android_GPS/Ford_Series_andoid_GPS/2016/0413/1351.html Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2016 8" daha iyi duruyor bence, bu kabına sığmamış 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2016 Ya bence berbat ötesi..... Kelime bulamadım.. Sanki ipadi almışlar çift taraflı bantla tutturmuşlar gibi... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2016 (düzenlendi) Takmayın,taktırmayın hatta takanları uyarın der giderim. İlla bu tarz bir şey alınacaksa piyasadaki 8 inç'lik olanlardan takmak daha iyi olacaktır kanaatindeyim. Dipnot: O direksiyona sarılı ''şeyi'' görmesem daha iyi olacaktı... Eylül 23, 2016 Semih G. tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan Serçe Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2016 fiyatı diğer cihazlar gibi 1000-1500 seviyesinde olsa düşünülebilir diyeceğim de, bu paraya bu ürün çok pahalı bence. biraz vakit geçtiğinde daha alınabilir fiyatlara düşecektir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Uğur E. Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2016 çok çakma olmuş bence bu fiyata yazık Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap