Osman Türkol Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2016 37 dakika önce, Emir Öztürk yazdı: Klima düğmeleri var fakat diğerlerini arıyorum kredi kartı kullanmadigim için aliexpres alışveriş yapamıyorum malesef. Birgün cumartesi gelirsin bana doğru seçer alırız sıkıntı değil Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emir Öztürk Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2016 Önümüzdeki hafta halledelim mi abi musait olursan. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Osman Türkol Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2016 Bir saat önce, Emir Öztürk yazdı: Önümüzdeki hafta halledelim mi abi musait olursan. Telefon numaram sende var gelmeden önce görüşelim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Akif Kama Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2016 Arkadaşlar uzun zamandır aracımın direksiyononu kaplamak istiyordum bugün fırsattan istifade yaptım nasıl beyendiniz mi? --1 dakika sonra eklendi-- Ürün aliexpres ten 23 dolara aldım 3 hafta bagajda gezdi sonunda yerini buldu --1 dakika sonra eklendi-- --3 dakika sonra eklendi-- Bu arada buluşmaya yetiştirebilirsem foruma bir süprizim olacak Osman benimkide yolda geliyor. Sorun yaşamadan uygulama yapabileceğimi düşünüyorum. Ama yine de ayrıntı ve detaylar için tüyolar tavsiyelerin varsa seni dinlemek isterim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Osman Türkol Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2016 @Akif Kamailk önce kılıfı direksiyona bir tak uyumlu mu? her yanı oturuyor mu?bir kontrol et.Sonra iç kısmına potluk yapabilecek noktalarına eğer yanında bant yollamışlar ise ondan ufak ufak yapıştır.Sonra Direksiyon üzerine kılıfı tak ve ayarlamanı yaptıktan sonra yapıştırdığın bantları tek tek sök ve kılıf kaymasın diye bantların yapışmasını sağla.Sonra sağ veya soldan yada alt orta kısımdan tarif ettiği gibi yada youtube dan da bulabilirsin dikmeye başla.ben 3.5 saat gibi zamanda bitirdim.Geniş bir zaman gerekiyor.Bir de sabır ipi tahmini olarak kopar kısa kalmasın.Dip kısımlarını ve ilk başlangıç kısımlarını iyi sık sonra bollanma yapmasın.Sana kolay gelsin. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yasin Yıldırım Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2017 Direksiyona yakışmış. Anlattığınıza göre biraz zahmetli ama emeğinize değmiş. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Osman Türkol Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2017 27 dakika önce, Yasin Yıldırım yazdı: Direksiyona yakışmış. Anlattığınıza göre biraz zahmetli ama emeğinize değmiş. teşekkürler evet biraz zahmetli görenler orjinal gibi olmuş diyorlar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cihat A. Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2017 @Osman Türkol abi resimde bulunan tüp göstergesinin yanındaki çıkıntı ne işe yarar? birde ben yaparken bazı yerlerin ağızları tam kavuşmadı bi yöntem var mıdır? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2017 Kamera olması lazımdı ama videoyu silmiş Osman abi, görsel de koymamış https://www.focusclubtr.com/topic/11077-focus-3-ön-park-kamerası/ Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Osman Türkol Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2017 1 saat önce, Cihat A. yazdı: @Osman Türkol abi resimde bulunan tüp göstergesinin yanındaki çıkıntı ne işe yarar? birde ben yaparken bazı yerlerin ağızları tam kavuşmadı bi yöntem var mıdır? @Yakup Çağatay doğru diyor o anahtar ön ve arka park kamerası seçimine yarıyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cihat A. Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2017 2 saat önce, Osman Türkol yazdı: . Abi kusura bakma birde ben yaparken bazı yerlerin ağızları tam kavuşmadı bi yöntem var mıdır? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Osman Türkol Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2017 Benim de tam yapamadığım yerler uç kısımları,ama hiç olmamasından iyidir diye dert etmiyorum. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2017 46 dakika önce, Osman Türkol yazdı: Benim de tam yapamadığım yerler uç kısımları,ama hiç olmamasından iyidir diye dert etmiyorum. Dahada dert etmezsin zati, zira Kuga geliyor... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa Kızıltan Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2018 Dün elime geçen direksiyon kılıfını da diktim. Az bir pot kaldı çok uğraştım ama düzelmedi. ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
BulentGulsahin Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2018 1 saat önce, Mustafa Kızıltan yazdı: Dün elime geçen direksiyon kılıfını da diktim. Az bir pot kaldı çok uğraştım ama düzelmedi. ? Alt taraf kotu gorunuyor ama. Bence 200 lira verip işin ustasina yaptirdaydiniz daha iyi olurdu. Ben 200 tl ye yaptirdim 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap